Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok mostanában rà...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok mostanában rà indulva az idősebb férfiakra??

Figyelt kérdés

Megbolondultam? 😁

50+

2023. okt. 11. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
honnan a fāszombol tudjam?
2023. okt. 11. 11:44
 12/18 sa Dale Cooper válasza:
69%

Ennek evolúciós okai vannak elsősorban.

A szexualitás mindig az életképes, egészséges utódnemzésre vezethető vissza, azzal együtt, hogy néhány főemlősnél, így az embernél is szocializációs szerepet is betölt, tehát nem csak utódnemzés céljából szexelnek.

Ettől még a gyökerek oda vezetnek vissza, hogy a vonzalom alapja az egészséges utót létrehozása és felnevelése.

A fiatalság az egészség és létrehozás területén van előnyben, a tapasztalat pedig a szocializációs funkciókban és a felnevelésben.

Amikor a stabilitás, a biztonság, a jövőtervezés kerül előtérbe, amikor ezek feljebb kúsznak a prioritási listán, főleg ha legelőre, akkor egy idősebb férfi vonzóbb.

És itt most nem az egyedi esetekről van szó, hanem valószínűségekről!

2023. okt. 11. 11:59
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
#10: "eddig a legjobb élményt egy 46 évestől kaptam" - ezek szerint egy év múlva már nem szexelnél vele, mert túllépte a határt?
2023. okt. 11. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Semmi gond ezzel! Te FÉRFIT szeretnél és nem egy kölyköt. Én pasiként 30 évesen egy 50 éves NŐVEL jöttem össze. 6 évig voltunk együtt . Egyetlen napot sem bántam meg!
2023. okt. 11. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Jók ezek a kérdések, amikor van egy mondat, kifejtés az semmi, mondjuk, hogy hány éves vagy, mi volt előtte a véleményed az 50+ pasikról, stb.
2023. okt. 11. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem veszem komolyan azokat a kérdéseket, ahol nincs jelen a kérdező és a leírás is két szó. Egyszerűen nincs mire válaszolni.
2023. okt. 11. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert jó az ízlésed 👍😉

Szerintem minden korosztálynak megvannak a pozitívumai. De talán a stílus és a sárm az ami más.

50F

2023. okt. 15. 18:20
 18/18 sa Dale Cooper válasza:
57%

Valami fejlemény?

A kérdés és a válaszok megfelelő értelmezésében segítene, ha lenne információnk az utóéletéről.

ápr. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!