Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mostanában rà indulva az idősebb férfiakra??
Megbolondultam? 😁
50+
Ennek evolúciós okai vannak elsősorban.
A szexualitás mindig az életképes, egészséges utódnemzésre vezethető vissza, azzal együtt, hogy néhány főemlősnél, így az embernél is szocializációs szerepet is betölt, tehát nem csak utódnemzés céljából szexelnek.
Ettől még a gyökerek oda vezetnek vissza, hogy a vonzalom alapja az egészséges utót létrehozása és felnevelése.
A fiatalság az egészség és létrehozás területén van előnyben, a tapasztalat pedig a szocializációs funkciókban és a felnevelésben.
Amikor a stabilitás, a biztonság, a jövőtervezés kerül előtérbe, amikor ezek feljebb kúsznak a prioritási listán, főleg ha legelőre, akkor egy idősebb férfi vonzóbb.
És itt most nem az egyedi esetekről van szó, hanem valószínűségekről!
Mert jó az ízlésed 👍😉
Szerintem minden korosztálynak megvannak a pozitívumai. De talán a stílus és a sárm az ami más.
50F
Valami fejlemény?
A kérdés és a válaszok megfelelő értelmezésében segítene, ha lenne információnk az utóéletéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!