Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor mondjátok egy pasira,hogy töketlen,anyám asszony katonája? Bal*sz?
Határozatlan
Nyámnyila
Nem tud kiállni az igazáért
Nem tudja magát és a családját megvédeni vitás helyzetekben
Picsog mindenért jobban foglalkoztatja a farka mérete folyton idegen pasik farkával hasonlítgatja össze a sajátját
Folyton mondja hogy a másik biztos jobb
Összességében az, aki vinnyog, hogy nincs barátnője és biztos soha nem is lesz, meg külső felelőst keres az élethelyzetért, amiben van.
De se edzés, se terapeuta, se egy kézimunkás masszázs, semmi. Csak a sorsdráma, hogy nincs barátnője, ő nem kell egy nőnek sem és brühühü.
"a közösségi oldalon bejelöl,írogat,élőben meg hozzám sem mer szólni."
Nekem ez olyan fura, pedig többször hallottam már ezt. Én pont akkor nem merek írni ha előtte nem szólítottam le valamivel élőben és a reakciójából nem vettem le, hogy bejövős vagyok. Persze azért volt már hogy rászántam és írtam anélkül, csak úgy nem látom az igazi reakciókat.
"Nem tudja magát és a családját megvédeni vitás helyzetekben"
Szerintem az ember - főleg ha nem keresi a bajt - akkor pont hogy a családjával, szeretteivel keveredik vitákba. Akkor meg nyilván nem fogom védeni az asszonyt ha éppen velem vitatkozik :D. Ha meg olyan van, hogy rossz a kiszolgálás, nem azt az árut kaptuk meg akkor meg fogyasztóvédelem, meg nyilván előtte szólni az adott cégnek és esélyt adni nekik a javításra.
Amúgy szerintem nagyjából jók a válaszok, illetve én hetero férfi vagyok, szóval nyilván a nők jobban tudják, hogy kiket tartanak ilyen férfiaknak.
Engem volt, hogy azért nevezett töketlennek egy kis ribizli mert nem akartam megdugni.
#8 Kedves válaszoló.Nők között dolgoztam és azt mondták erre a témára,ne a dugásra gondoljak hanem a nőknek gyengédségre van szükségük.
Te ezt megtagadtad tőle,szegémy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!