Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Rácz Zsófiát, Donáth Annát, Szentkirályi Alexandrát, Varga Juditot, Cseh Katalint, Demeter Mártát, Dúró Dórát és Kunhalmit kidobnánk egy lakatlan szigetre, mi történne?
#20 Te is csak a hülyeséget próbálod bizonygatni, mint a kérdező.
Csak ennyire futja? :D
21#-es na most aztàn porig alàztàl..
Mit is bizonygatok? A kèrdező elmagyaràzta, hogy mivel hivatalosan egyik sem biszex ezèrt rakta ebbe a kategòriàba.
Te az a tipikus kekeckedő vagy aki nem a kèrdèsekre vàlaszol a GYK-ra, hanem bele kötni a kèrdèsekbe.
Szerintem tèged ölnènek meg elsőnek azon a szigeten 🫡
#22 Ezek a kérdező kommentjeiből vannak:
"Aki konzervatív hetero volt, megmaradna annak? Csinálnának szexjátékokat férfipótléknak? Vagy egymásra fanyalodnának?"
"Kik jönnének össze? A legjobb nő közülük egyértelműen Rácz Zsófia, vele kivételeznének, ha mindenki őt akarja megkapni?"
"Kérdés, hogy férfiak hiányában leszbikussá válnának-e és túl tudnának-e lépni az ellentéteiken, vagy megölnék egymást?"
Ha ezek neked nem a biszexualitás és a homoszexualitás irányába mutató kérdések, akkor te nemcsak vagy vak vagy, hanem idióta is.
26 vagyok
Mindegyiket elverné, azt akartam írni, bocsi.
29
Nem, elég lenne legelősszőr a bal oldali vezér csajt levernie, mindegy melyik lenne menne neki. Utána már amelyik nem fogad szót csak azt verné el, hol ezt hol azt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!