Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szólnátok, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok, vagy mennyi idő után lenne oké, ha a pasitok azt kérné, hogy valahogyan növeljétek a prolaktin szinteteket?

Figyelt kérdés
Nem terhesség útján, de így elérve, hogy jöjjön a twj, mert ez egy fétise.
2023. okt. 9. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Aha, és mégis mit gondol, hogyan kéne ezt elérnem?
2023. okt. 9. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Mondom magamba mi az isten a twj nem lehetek ennyire öreg :D aztán rájöttem hamar.

Nem tudom, hogy mennyire egészséges. De hál istennek férfi vagyok úgyhogy nem is kell tartanom ettől.

Viszont érdekesség hogy elvileg a bociboci tarka is ilyesmiről szól, hogy a se füle se farka, se popi se cici tinikhez ne menjetek hanem a tejet adóhoz. Bár szerintem az csak az érettség szinonímája nem pedig konkrétan erről a fétisről szól de azért gondoltam leírom.

2023. okt. 9. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:

szinonima = szimbólum vagy metafora nem tudom.

Előző voltam

2023. okt. 9. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg leírná valaki mit akar a kérdező kérdezni?
2023. okt. 9. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:

A magas prolaktintól még nem termelődik tej.

Engem kezeltek magas prolaktin szinttel, és nem jött tejem.

2023. okt. 9. 01:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyi idő után nem lenne ez oké. Elárulom neked, amikor terhes voltam akkor sem termelődött tejem. Nem mindenkinek van. Na ma is tanultál valamit.
2023. okt. 9. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmikor se

N

Egészségileg nem jó ha magas a prokaktin főleg úgy hogy nincs terhesség és nem vagy szoptatós anya

Hormonokba nem kell bele nyúlkálni

Egyrészt ahhoz hogy folyamatosan termelődjön plusz kalória kell

Szóval ha még fel szed 20-30 kilót az lesz a bajod

2023. okt. 9. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Fúj már. Biztos hogy ha ez lehetséges is, akkor nem egészséges. Amúgy épp szoptatok, de amíg ez tart nem veszem le szexnél a melltartót. Elég zavaró tud lenni a spriccelő tej. Meg fura lenne ha a férjem azt nyalogatná.
2023. okt. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!