Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal házasok! Mennyire változtatta meg a kapcsolatotokat a párcsere vagy a hármas?
A kérdésem azokhoz a fiatal (25-35) éves házasokhoz párokhoz szólna, akik beengedtek az ágyukba plusz személyt(eket).
Miben változott utána a szex?
Mien gondolatok voltak utána a felyetekben?
Megtetszett?
5-ös Ismerős a dolog, éltem át hasonlót én is. Aztán átértékeltem pár dolgot magamban, felszívtam magam és úgy megdugtam az asszonyt, hogy ő mondta, hogy hagyjam abba, mert már el is élvezett, meg zsibbad mindene és egész nap mosolygott, meg szerelemesen bújt hozzám.
Na, ez végleg helyretette az önbecsülésem.
5-ös!
Köszi a tanácsot,magam is gondoltam erre,ezért eleve úgy keresünk pasit,hogy ezt kizárjuk,amennyire lehet.
Persze tudom,hogy nem biztos, hogy ki lehet.De miért nem szóltál,hogy vegyenek vissza?
45/47 éves kezdő pár vagyunk.
13 vagyok
Most próbálnánk ki először,irhatok privátot,hogy mire figyeljünk?
- Kettőnk kapcsolatát barátom bevonása nem változtatta meg, korábbi, naponkénti szeretkezéseinket nem befolyásolta. Féltékenységet nem éreztem.
- Nemi életünk annyiban változott meg, hogy a feleségemnek örömet okozó aktusok száma több lett, illetve a korábbi egy szerszám helyett kettő áll rendelkezésére.
- Miután az elsőn túl voltunk, nejemmel másnap megállapítottuk, hogy milyen bátrak voltunk, hogy ezt meg mertük tenni.
- Az új összetételű kapcsolat mindhármunknak megtetszett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!