Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségek akinek nem kedvence...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek akinek nem kedvence az anál, de a férjének hagyja?

Figyelt kérdés
Mik a bevett praktikák, hogy túl esetek rajta? Egy rendes elöjáték, sok tágíttás vagy egy idő után hozzá szokik az ember? Vagy csak piásan engeditek? Van olyan aki így már megszerette az anált?!

2023. okt. 8. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

en az exemnel probaltam eloszor, de annyira ra volt gorcsolve, hogy nem birta elengedni magat es leginkabb a behatolasig sem jutottunk el, igy elengedtem.

aztan a mostanival aki idokozben mar a felesegem lett is raprobaltunk, az elso 1-2 amolyan inkabb fajdalmas, mint jo volt neki, de azt mondta, hogy azert nem annyira rossz, mint amilyennek elkepzelte, ugyhogy gyakoroltunk parszor es egy idoben nagyon rajta volt a teman.

altalaban kinyaltam, dugtunk majd amikor mar 2x elment meg jott egy popo is, amivel sikerult egy 3. orgazmus is.

a popo mindig bevalik nala :D ott keptelen kontrollalni dolgokat, azt vettem eszre.

szoval o pl rakapott es azert par naponta csinaltuk.

sajnos az utobbi evekben valamiert alabb hagyott a lelkesedese es mar kevesbe surun csinaljuk, inkabb havonta 1-2x, valamiert most nem esik neki annyira jol.

2023. okt. 10. 16:11
 12/16 barebackcuckold ***** válasza:
54%
A feleségem velem soha nem csinálja az anált. Ha a pasijai közül akarják, nekik megteszi, de ez farokméret függő.
ápr. 22. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is az van mint az elsőnél kajaval lehet "kárpotolni" bár szerintem már csak lehuzva vagyok kajára,annyiszor ajánljafel,hogy ha viszek nasit kapok popsit.
ápr. 22. 17:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Bocs, a feleségednek van pasija, vagy ezt nem egészen értem a #12-est.
jún. 27. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam az első választ, de felnevettem rajta rendesen. Azért arra figyeljetek, ha az ellentételezés valóban vacsorameghívás vagy valamilyen megterhelőbb, nagyobb mennyiségű kaja, azt a feleséged csak az aktus megtörténte után fogyassza el. Nem azért, mert a jutalom csak utána jár, hanem mert ugye rögtön beindítja a bélműködést, ezért nőként általában éhgyomorra a legjobb análozni. :)
jún. 29. 10:37
 16/16 anonim ***** válasza:
14-kerdezo: nezd meg a nevet.. cuckold...
szept. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!