Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak idősebb nők akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak idősebb nők akarnak velem szexelni?

Figyelt kérdés
Legutóbb egy 50-es nő azt mondta, hogy olyan vagyok akar a Vikidál Gyula meg a Rózsa(utólag jöttem rá) Oszter Sándor keveréke.

2023. okt. 7. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

Biztos úgy nézel ki mint öregapád, azért.

Cseréld le a trapper farmert meg a tiszacipőt, ne pödörgesd a bajszod, meg borotváld le a farkad körül a szőrt. 😁

2023. okt. 7. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Örülj, hogy veled akar valaki. 😆
2023. okt. 7. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Mit tudjuk mi azt? De miért nem szedsz érte pénzt? Balek vagy?!
2023. okt. 7. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:

"De miért nem szedsz érte pénzt? Balek vagy?!"

Nem szívesen élek ezzel. Elég furcsa volt az is mikor örömlánynál voltam és utána leállt velem beszélgetni. Pedig szívem szerint nem akarok fizetni és szedni sem.

2023. okt. 7. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát tudod ha valamiben jó vagy, akkor azt kár ingyen csinálni. Én csak ezt mondom 😉

#3 voltam, és hetero pasi

2023. okt. 7. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.