Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít az orális szex?
Párkapcsoltban, ha egy harmadik féllel csak és kizárólag orális szex van (csók,szerelem,dugás nélkül, pusztán szeretjük egymást szájjal kielégíteni odalent...), mert mondjuk a párunknak az pont nem az erőssége, de amúgy őt szeretjük, vele dugunk stb.
Kinek mi a véleménye erről? Voltatok már ilyen helyzetben?
Csak is az megcsalás amely helyzetben fent áll a gyermeknemzés lehetősége.
Ergo:
orál
anál
csók
homoszex
gumi szex
fogamzságátlós szex
kézimunka
seggnyalás
mind nem megcsalás
a modern megcsalás ha nem tud róla, a régi vallásos házzaságban viszont házasságtörés ha mással szexelsz (egyszerűen)
de mamár csak az előbbi van szinte.. és ez azért szomorú :/ én elhiszem hogy rossz ha napok óta nem akar a párod lefeküdni meg semmi.. hiányzik a vadóc tinicsaj korszak hogy random parkban megálltok huncutul rádnéz, és kigombolja a nadrágod és lecummant. de azért akkor is szomorú.
mi értelme a gyűrűnek akkor? :D
igaz én nem voltam még házas
25/f
sztem ez eldöntetett
pl mész haza és egy ismerősöd elkap téged a parkolóban és lecumizik..
"végülis megerőszakolt kb a nő"
kérdés ha a csajod is így elkapják és kinyalják erővel.. ő ezt megcsalásnak érezné?
akárhogy is sztem eldöntetett és megcsalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!