Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16cm hosszú de viszont vékony pénisszel nem sokat lehet kezdeni?
11cm kerület társul a hosszhoz
Félek hogy sok nőt nem fogok tudni kitölteni
Nincs vele semmi baj ..
Ha vékony akkor még popsiba is megpróbálnám
De ezt a rinya picsa viselkedést fejezd be mert elriasztod a csajokat
És nem a farkad lesz a gond
Az ilyen pasi nyifákolástól ökrendezünk
Legyél már férfi bszki
Az enyém kerülete és hossza is csak 1cm -rel több, és nem egy nőnek okoztam vele orgazmust. Arányaiban pedig sok nőnek~. Ja, és fele nem is volt a barátnőm, mégis.
Szóval nyugi, nem azzal lesz gond ha valaki nem oké.
4
Most úgy csinálsz, mintha a hosszban ugyanaz lenne 10 mm különbség, mint kerületben. Az előbbinél 2 cm sem nagy különbség, az utóbbiban 2 mm is jelentős.
7-es, szerintem hosszban számít 2cm is. Amúgy nem átmérőben, hanem kerületben beszélünk, az 1cm kerületkülönbség az csak kb 3mm átmérő/szélesség differencia. Szóval kár volt belémállni.
Kérdező, ha valamerre görbül (de főleg ha egyenletes íve van), az olyan szempontból előnyös lehet, hogy jobban nekifeszül a hüvelyfalnak. Én okoztam tág csajnak is hüvelyi orgazmust, pedig hát nem voltunk összepasszolóak. Mégis ment
9
Tudom, hogy kerületben beszélünk, nem vagyok hülye. Abban is sokkal többet számít 2 mm, mint hosszban 2 cm.
Akkor ismét megmutatom egy toll klipszén, mennyi 2 centi. Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!