Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan javítsam fel a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan javítsam fel a szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Én 21 éves vagyok, ő 28 éves. Minden nagyon klappol köztünk és nagyon szeretjük egymást, de a szexszel én egyszerűen nem vagyok megelégedve.

Én rajta kívűl nem feküdtem le senkivel, neki viszont volt már 2 komolyabb kapcsolata meg néhány páralkalmas.

Én nagyon igénylem azt, hogy többet és hosszabb ideig legyünk együtt. Az aktusaink 2-5 percek szoktak lenni és nekem ez kevés. A másfél év alatt eddig 2x volt orgazmusom és mindkét alkalommal kinyalt, de sajnos erre sem kerül sor sokszor.

Az elején sokat szexeltünk, naponta többször is, mostmár viszont hetente csak 2x. kb, aztán fürdés és alvás, de nekem ez baromi kevés!

Már nagyon sokat beszélgettünk róla, hogy nekem többre van igényem, hogy többször szexeljünk, hogy nem csak este eshetünk egymásnak, hogy nekem szükségem lenne előjátékra és hogy maga az egész tovább tartson… ilyenkor mindig van egy kis javulás, de egy hét és megint minden ugyan olyan. Aztán megint türelmes vagyok, megértem ha fáradt, ha sok volt a munka, ha sok volt a stressz, türelmes voltam végig amíg összeköltöztünk, amíg munkát váltott, de mindig van valami, meddig legyek még türelmes?

Olvasgattam, hogy mit tudnánk csinálni és mindenhol azt látom, hogy vegyem kezembe az irányítás, tanítsam meg neki én, hogyan kell jól szexelni… de ez nehéz, ha én se tudom, mivel annyi az össz tapasztalatom, amennyit vele voltam.

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. okt. 6. 05:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, sajnos semmi hajlandóságot nem mutat hogy változzon,és amit csinál az egy nagy nulla nem szex.és önző is mert nem érdekli hogy neked mi a jó, sajnos ez halott ügy... nincs értelme..
2023. okt. 6. 05:44
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az ilyen minden klappol de a szex csapnivalo dolog erthetetlen. Képtelen lennék olyannal maradni es vonzodni hozzá akivel nem jo a szex
2023. okt. 6. 05:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet nem fogsz kedvelni, de szerintem az ilyet ki kell dobni.

Velem ugyanez volt. 3évig. Nem volt hajlandó változni az elején tehát a végén se. Valószínűleg a párod se fog, mert eddig megtehette volna. Nem az nem normális, hogy át kellene venned az irányítást ahhoz, hogy orgazmushoz juttasson. Ha megmondtad neki, hogy mi kell neked szexuálisan és ő nem teszi meg akkor szimplán önző és férfiatlan. Arra, hogy nem szexeltek 2-5percnél tovább arra nem kifogás egy költözés (sőt az összeköltözésnél pont, hogy gyakrabban szoktak a páeok együtt lenni). Neki így kényelmes és nem törődik a te igényeiddel. Az első exemmel pont ilyenek voltunk mint ahogyan leírtad, és szerettük egymást de az ide nem elég, ha az egyik fél nem mutat hajlandóságot az azt jelenti, hogy számára nem vagy annyira fontos.

2023. okt. 6. 05:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem szeret téged csak mondja max,pont lesz@rja neked mi a jó,ez nem kapcsolat....
2023. okt. 6. 05:59
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát szerezz tapasztalatot! A többit tudod.
2023. okt. 6. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
Újítás bevezetésével, pl.: s*gpuszi, lábszex, t*nrúgás.
2023. okt. 6. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a vacak eunuhot...
2023. okt. 6. 07:26
 8/8 StevenUp ***** válasza:
83%

Valszeg nem vagy annyira jó nő, hogy megeröltesse magát... Mármint 28 évesen az ember még mindenkit megdugna ami lassabban közlekedik mint ő.

Ha emellett sem tud kielégíteni, az azt jelenti hogy másokat se tudott, tehát pont annyira tapasztalt, mint te. Soha nem értettem azt, hogy Hogy nem lehet kielégíteni egy nőt, akit kívánok...

Max akkor ha nem kívánom.

Szóval, vagy megunt, mert unalmas vagy, vagy sosem volt szerelmes beléd, csupán kellet "valaki" hogy a fb státuszát módosítással, vagy egészségügyi gondjai vannak. Bár ennek a legkisebb az esélye, de jó vele takarózni, ha a pasi egy béna gyökér, ennyi idősen. 🤷‍♂️

2023. okt. 6. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!