Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, volt olyan, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt olyan, hogy egy egész napot végig masztiztatok ? Hány elélvezés volt közben ? Hogyan érezted magad utána ?

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Naponta többször felbukkan itt a "masztiztál" kifejezés. Szerintem ezeket a kérdéseket vagy nyáladzó kamaszfiúk, vagy nyáladzó pocakos anyafiaik teszik fel és erre verik. Kezd lassan szánalmas lenni, fiúkák.
2023. okt. 5. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
17 évesen volt ilyen ,kb egsesz nap csak masztiztam kisseb pihenésekkel ,nem is tudom olyan 8-9 szer élveztem el ,a végére már nem is esett jól
2023. okt. 5. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Rendszeresen van mikor semmi dolgom egész nap. Olyan 10-12 orgazmus össze szokott jönni
2023. okt. 6. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

1. Ez ilyen oldal, szinte ugyan azok, ugyan azokat a kérdéseket nyomják naponta öbbször.

Persze nyáladzó kispöcsök akiknek közük nincs a nőkhöz és a szexhez.

Ugyan az mint a méret kérdés, hiába írnak akármit, nem érdekli őket.

Csak azt nem értem ha nem tudnak szexelni akkor mindegy mekkora.

2023. okt. 6. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem majdnem minden szombatom ilyen, kb 6-8 orgazmusom szokott lenni. 30N
2023. okt. 6. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
1-es, nagyon fogd vissza a kispofádat, azzal, hogy anyafiainak alázod azt aki tiszteli és becsüli az édesanyját és még nem nősült meg, de dolgozik! Nem mind igéyntelen masztihuszár, Te viszont ha szembetalálkozol velem, kihúzod a gyufát....
2023. okt. 9. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
És 1-es, TE kezdes szánalmas lenni és betelik nálam a pohár veled... Mit képzelsz ki vagy te??? A rovatban tökéletesen szabad masztis kérdéseket feltenni, akkor is, ha én magam is elítélem a maszti. Ha még egyszer kötekszel, kitiltatlak és a többit nem ecsetelem...! Felbosszantottál azzal, hogy lealáztad azokat, akik az édesanyjukat gondozzák!!!
2023. okt. 9. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Rajta, 1-es! Írj rám privátot! Verd a nyálad személyesen! Elég bátor vagy hozzá? Te mit is keresel a szexualitás kategóriában? Ne nevezz bárkit ppcakos anyafinak, amíg te a saját feneked méretéből nem indulsz ki és abból, hogy mennyit tettél az életben a szüleidért!!!
2023. okt. 9. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!