Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy 25éves srácot? tetszem neki és eddig még nem csókolt meg de én szeretném hogy megcsókoljon milyen jeleket adjak neki?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 19:09
11/17 anonim válasza:
Már mint úgy értem, hogy randira hívnia.....
12/17 anonim válasza:
Jaj,kanos Jani kiírt egy kérdést.
13/17 anonim válasza:
Ezt a kamut nagyon túltoltad...
14/17 A kérdező kommentje:
Nemis kamu a kérdés nem értem egyszerűen miért hiszitek azt hogy kamu egyébként meg ki a frász a Jani?😂
2023. okt. 4. 20:22
15/17 anonim válasza:
Én vagyok a Jani, egyébként. És nem járok ide kamuzni. 😆
16/17 anonim válasza:
Fogd meg a fütyijét, kábé úgy, ahogy a sajátodat szoktad. Hátha szereti.
17/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok utolsó😂
2023. okt. 4. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!