Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy mélytorkozott a csaj és a farkatok a torkában volt, amikor elélveztetek? Lányok volt már olyan, hogy direkt csináltátok ezt a pasinak?
Figyelt kérdés
Így a sperma nem a szájába, hanem egyenesen a torkába ment?2023. okt. 4. 09:49
1/13 anonim válasza:
Nem volt még. Ennyire nem megy jól.
N
2/13 anonim válasza:
gyakran megesik, mindig mélytorkosan csinálom, óhatatlanul előfordul hogy torokra spriccel.
3/13 anonim válasza:
Volt már több partner akinél így mentem el, de ott inkább szopatás volt és a partner beleegyezésével természetesen.
4/13 anonim válasza:
Férjem gyakran megy így el. Nagyon jól tudok mélytorkozni és ő meg kifejezetten oda van érte ha így sülhet el. Én mondjuk kevésbbé szeretem mert kicsit kényelmetlen plusz szeretem is érezni ahogy megtölti a számat a cucc, így viszont az ugye elmarad sajna.
5/13 anonim válasza:
Igen, de ez egy veszélyes játék.
6/13 anonim válasza:
Hááát még soha nem élveztem oda. Remélem egyszer megadatik.
7/13 anonim válasza:
Volt, gyakorlott, ügyes volt a lány, nem öklendezett (ő mondta, hogy mélytorok közben mehet "végig").
8/13 anonim válasza:
Imádom, nagyon jó úgy elsülni hogy a teljes hosszad körbeöleli a csaj forró nedves szája/torka.
9/13 anonim válasza:
Igen, fantasztikus érzés volt. A lány az egészet bekapta és csak piciket mozgott előre hátra(kb 16-19cm hossz) között.
Miközben élveztem el, sem hagyta abba és közben még nyelt is rá és a golyóim masszírozta.
10/13 anonim válasza:
Velem is volt. A párom ügyes, és többször volt, hogy élvezéskor teljesen elnyelte a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!