Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudja írni valaki miért imádjuk annyira a szép Női popsit kinyalni?
Figyelt kérdés
Volt olyan barátnőm aki nem engedte ott nyalni ,sajnos meg is szakítottam vele a kapcsolatot . Tudom h akadnak olyanok akik nem szeretnek popót nyalni rájuk nem vonatkozik a kérdés. A hölgyek is nagyon megosztóak e téren ,van aki imádja , van aki nem engedi.2023. okt. 1. 17:10
1/3 anonim válasza:
Megteszem,élvezem is, de ha a nőnek kellemetlen és nem akarja, ezért nem szakítanék vele. Nem elsődleges , akinek ez szakító ok ott komoly gondok vannak.
2/3 anonim válasza:
Miért mástól kérded, ha te is imádod? Akkor elvileg önmagad is meg tudod ezt magyarázni...
3/3 anonim válasza:
Én nem imádom, sőt, még csak nem is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!