Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korotokban nyitottak már rátok a szülők váratlanul, szex közben? Ki hogy reagált ilyen szituban, mennyire volt gáz? Abbahagytátok vagy végigcsináltátok még utána?
Ránk a csaj anyja nyitott amikor 16 évesek voltunk. Először megszeppentünk, abbahagytam a mozgást, pedig már gyötrelmesen közel jártam, úgyhogy benne maradtam. A muter benyitott, látta(kutyába nyomtuk és szemből, szóval szerencsére semmi olyat nem látott), majd kisétált, de résnyire nyitvahagyta az ajtót és valami hülye operatív dolgot kezdett megbeszélni a lányával, gondolom remélve hogy nem folytatjuk vagy nem tudom.
Én meg úgy voltam nekem nem fogja bekékíteni a golyóimat, miközben ők elbeszélgettek én azért még löktem párat a csajszin amíg sikerült teleraknom. Muter nem örült.
Mondanom sem kell utána mindent megtettek, hogy ne hagyjanak minket nemi életet élni, pedig meg is beszéltük hogy védekezünk, ne aggódjanak, de mindig az volt hogy "még túl fiatalok vagytok". Nem volt hosszú életű kapcsolat sajnos
A nagyanyám nyitott be, de szetencsére csak a bejárati ajtón. Hát az komikus volt ahogy felrángattuk a ruháinkat. 😂
Kimentem a szobából hozzá, de meglátta a srác cipőjét az ajtóban. Csúnyán nézettaztán elhúzott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!