Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gaz ha kiverem a tanarnömre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gaz ha kiverem a tanarnömre?

Figyelt kérdés
Meglátom orán a melleit és feláll kikerem magam wcre azt ott kiverem ra meg neha itthon is este gondolok ra

2023. szept. 29. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Általánosban nálunk is volt egy hatalmas mellű, vékony, huszonéves tanár. Én is élvezkedtem rá.
2023. szept. 30. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Természetes dolog. A fiatal tanárnők kb mindenkinek bejönnek.
2023. szept. 30. 00:54
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem tök alap. Kb 10 évesen 4-en voltunk haverok és egy ideig csaknem minden nap összejöttünk és kivertük az egyik tanárnönkre. Fényképeket csináltunk rola (semmi különleges csak rajta volt a képen). és arra vertük. (Persze a "nagyfiuknak":-) szakértö hozzászolásai voltak közben. Egyébként tényleg nagyon jo csaj volt!
2023. szept. 30. 01:33
 14/17 anonim ***** válasza:
A lakásunkat egy huszonéves (nálam nagyon kicsit idősebb) tanárnéni vette meg. Ha ő lett volna a gimis tanárom, szerintem legszívesebben leamputáltattam volna ott alul, amit kell.
2023. szept. 30. 14:49
 15/17 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel középsuliban anno. Szép harmincas éveiben járó magyartanárnőmre sokszor kivertem.
2023. szept. 30. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a tanárnő?
2023. nov. 16. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gáz. Nyolcadikban a magyar tanárnőmre egy nap háromszor is kivertem, imádtam őt. A mai napig feláll a farkam, ha a szép miniszoknyás combjaira gondolok...
jún. 7. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!