Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 èves vagyok mostanában nagyon vonzanak a jóval idősebb férfiak 60 èv körüliek, mi lehet az oka?
Nekem 40 évesen volt egy 57 éves pasim. Sztem nagyon jól összeillettünk. Talán még szerelem is lehetett volna. De az élet közbe szólt. Megszakadt
a kapcsolatunk. Azóta ha látom kicsit felkavar de már nem kezdeném újra.
20 - "nagyon vonzanak a jóval idősebb férfiak 60 èv körüliek" - egy hetero-kategóriában egy ilyen kérdés elolvasása után mi nem tiszta neked???
Ha nem nő lenne, nem ebbe a kategóriába írt volna...
22 Mi miatt nem kezdenéd újra?
23 Igen, sokan nem értik. De hetero kérdés ès nő vagyok.
Hatalmas meglepetéseket tudnak okozni ezek az idősebb pasik: tapasztaltak, türelmesek, kitartóak és potensek.
Ja: és tisztelik a NŐT!
Teljesen normális. A 60 körüli férfikorosztályban még sok vonzó férfi van. Finom kis érett gyümölcsök. 20-30 év korkülönbséggel meg nagyon is jól működhet még egy kapcsolat. A gond inkább a 35-40 év plusszal lehet, mert ott hamar kiöregszik az idősebb fél, de el tudom képzelni, hogy akkor is működhet egy kapcsolat.
25-ösnek: valóban vannak olyanok, amit írsz, de az idősebb férfiak közt is vannak, bunkók, szemétládák, stb. Nincs garancia. A hatvanasok közt vannak igazi úriemberek, akik rendesek, tisztességesek, de lepusztult alkesz prolik is, meg vidám nőcsábászok is.
Talán mert szereted a sármos pasikat ?! 😉
50F
Lehet, hogy apakomplexusod van, feltéve ha az apukád nem törődött veled gyerekkorodban.
Az idősebb pasasok lenyugodtak már a koruknál fogva, ezért általában valamivel megbízhatóbbak, komolyabbak mint a fiatalok.
Én viszont nem vagyok független és így keresek hosszabb távra partnert.
A részleteket privátban megtudjuk beszélni.Ha érdekes lehet írj rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!