Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin illik megfogni a srác farkát?
Nőként mondom, nem szabad túl hamar, túl sokat :) Teljesen közvetlenül semmiképp ne fogd meg az első-második randin. Olyankor már mindig többet akarnak a pasik, és megállni is nehéz. Húzni kell az agyukat inkább.
De az első végén ha csókolózásba fajul a dolog, akkor egész nyugodtan nadrágon keresztül rá lehet markolni, lecsekkolni, hogy azért merre hány centi... Ha nem nagyon érzel semmit, akkor a második randinak én már nem igen adnék esélyt. Átlagos méreteket ki lehet már azért tapogatni, a nagyot meg akár egy vastagabb farmeren keresztül is könnyen érezni lehet.
Nincs olyan hogy illik.
Amikor már mindketten szinte remegtek hogy megtörténjen, na akkor megkell fogni.
14
Ja, és ha egy sima csóktól épp nem áll neki, akkor azt fogod hinni, hogy jajj de kicsi.
Amikor úgy érzed. Ha kellően tökös pasival vagy akkor nem kell odanyúlnod, odahúzza magától is a kezedet 😄
Ja amúgy egy kapcsolat tartóssága NEM attól függ hányadik randin bújnak ágyba a felek. Több párt ismerek akik már az első randin minden is, mégis boldog családot alkotnak. S rengeteg olyan storyt láttam ahol "nagykönyv" szerint ment minden, x. randin csók, y. randin tipitapi, hónapokig vártak az első ágyba bújással - mégis szétmentek.
Tanulmányozd:
Etikett, társasélet, protokoll
A hazai és a nemzetközi érintkezés szabályai egykor és ma
Nincs szabályoz kötve.
Amikor jól esik.
Sosem szeretem az idióta ismerkedési szabályokat.
Ami a két félnek jól esik, úgy kell csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!