Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hányadik randin illik megfogni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin illik megfogni a srác farkát?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 19:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
az a helyzettől is függ 34f
2023. szept. 28. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Én legtöbbször első randin rámarkoltam.
2023. szept. 28. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Az enyémet csak akkor fogja meg ha utána dugás is lesz. Feleslegesen ne izgasson.
2023. szept. 28. 20:52
 14/24 anonim ***** válasza:
26%

Nőként mondom, nem szabad túl hamar, túl sokat :) Teljesen közvetlenül semmiképp ne fogd meg az első-második randin. Olyankor már mindig többet akarnak a pasik, és megállni is nehéz. Húzni kell az agyukat inkább.

De az első végén ha csókolózásba fajul a dolog, akkor egész nyugodtan nadrágon keresztül rá lehet markolni, lecsekkolni, hogy azért merre hány centi... Ha nem nagyon érzel semmit, akkor a második randinak én már nem igen adnék esélyt. Átlagos méreteket ki lehet már azért tapogatni, a nagyot meg akár egy vastagabb farmeren keresztül is könnyen érezni lehet.

2023. szept. 28. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy illik.

Amikor már mindketten szinte remegtek hogy megtörténjen, na akkor megkell fogni.

2023. szept. 28. 21:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

14

Ja, és ha egy sima csóktól épp nem áll neki, akkor azt fogod hinni, hogy jajj de kicsi.

2023. szept. 28. 22:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor úgy érzed. Ha kellően tökös pasival vagy akkor nem kell odanyúlnod, odahúzza magától is a kezedet 😄

Ja amúgy egy kapcsolat tartóssága NEM attól függ hányadik randin bújnak ágyba a felek. Több párt ismerek akik már az első randin minden is, mégis boldog családot alkotnak. S rengeteg olyan storyt láttam ahol "nagykönyv" szerint ment minden, x. randin csók, y. randin tipitapi, hónapokig vártak az első ágyba bújással - mégis szétmentek.

2023. szept. 28. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem megkérdezte valaki, hogy gyakran csókolok-e meg első randon lányokat. Másik kiakadt, amikor nyilvános helyen megfogtam a térdét/ alsócombját. Harmadik csak akkor fogta meg először, amikor már nem egy randin voltunk túl, és meztelenek voltunk. Hát igen, párhuzamos univerzumokban létezünk.
2023. szept. 28. 22:51
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Tanulmányozd:

Etikett, társasélet, protokoll

A hazai és a nemzetközi érintkezés szabályai egykor és ma

2023. szept. 28. 23:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szabályoz kötve.

Amikor jól esik.

Sosem szeretem az idióta ismerkedési szabályokat.

Ami a két félnek jól esik, úgy kell csinálni.

2023. szept. 29. 07:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!