Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190cm-hez kicsi a 15 cm?
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 07:40
11/31 anonim válasza:
10 olyan alacsony pasit nem láttam
160cm volt a legkisebb srác akivel taliztam
12/31 anonim válasza:
Amúgy ha valaki azt mondja hogy kicsi akkor mi van ? Kötsz rá 2 téglát vagy mi ? Nem értem mi értelme van az ilyen kérdéseknek
13/31 anonim válasza:
#7!
Ugye te nem vagy magas férfi?
"Nem a magasság határozza meg h mekkora a farkad"
-Az állítás igaz
"A test magassagnak semmi köze a farok mérethez"
-Az állítás hamis, és minden logikus alapot nélkülöz. Egyébként is van az átlag méretekben egy kis korreláció
Magas férfi
14/31 anonim válasza:
Ez már kezd beteges formát önteni, nekem 15,5 és a legőszintébben mondták tobben és láttam a csillogást a szemükben, hogy milyen szép nagy, de ez szólhat a vastagsagnak is ;)
15/31 A kérdező kommentje:
#14 igen a páromnak is tetszik
2023. szept. 27. 08:31
16/31 anonim válasza:
A női hüvely 6-9cn, de hiába a nagy farok ha nem elég kemény, akkor azzal nem lehet rendesen megdugni a nőt, viszont egy 13cm-es kőkeménnyel már meg lehet.
17/31 anonim válasza:
#16 Nyugalmi állapotban ennyi. Izgalom hatására simán van az 17-20 centi is.
18/31 anonim válasza:
13as
Nem vagyok magas férfi
Alacsony nő vagyok
19/31 anonim válasza:
Közel sincs annyi, nyilván tágul, de a 6-9 cm ből nem lesz 17-20 cm, valami keveset tágul az igaz.
De a lényeg: "hiába a nagy farok ha nem elég kemény, akkor azzal nem lehet rendesen megdugni a nőt, viszont egy 13cm-es kőkeménnyel már meg lehet."
20/31 anonim válasza:
19. Fogadjunk kicsi a pöcsöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!