Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a vőlegényemmel a kis pénisze miatt?
Másfél éve járunk, megkérte a kezemet. Meggondolatlanul igent mondtam, de most bizonytalan vagyok.
A pénisze nagyon kicsi, 13 cm csak, nem érzem rendesen. Orális szexben sem jó, hiába mondom hogy szeretem, nem úgy csinálja. Képtelen megtanulni.
Nagyon frusztrált vagyok már, nem tudom mit tegyek. Sajnos felelősséggel tartozom a szüleink iránt is. Ismerik egymást és nagyon örülnek a kapcsolatunknak, tervezik a jövőnket ők is.
Most mit mondjak a szülőknek, rokonoknak, ha szakítok? Nem mondhatom el az igazságot.
Félre ne értsétek, nem kell nekem hatalmas, de szeretném érezni és szeretném ha hüvelyi orgazmusom lenne. Sajnos vele még soha nem volt.
Szerintem a te vagináddal van baj. 13 centis pénisz nem kicsi hanem átlagos.
Szerintem szakíts vele, adj esélyt neki, hogy találjon egy olyan nőt aki mebecsüli.
13 cm baromira nem átlagos.
Uborkát ne úgy add elő mintha cukkini lenne.
43-as. Nem kell mindent elhinni.
Sajnálom azokat, akiknek kicsi a péniszük, de ezen nem kellene megsértődni, hogy a nőknek nem jó.
Gondoljatok csak arra, amikor egy nőnek szinte nincs melle, olyan kicsi, hogy már fiúsnak látszik. Legtöbb férfi inkább azt a nőt választja, akinek ha nem is nagy, de normál méretű melle van. És egyik férfi sem elégedne meg azzal, ha a nő műmelleket viselne.
Egyáltalán nem tág az a vagina, amelyiket nem tölti ki rendesen a 13 cm pénisz.
A napokban beszélgettem erről több barátnőmmel, mindegyik úgy nyilatkozott, hogy a 13 cm nagyon kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!