Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elengednétek a szex témát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek a szex témát?

Figyelt kérdés

Kiküldték külföldre dolgozni kb. 2 évre a páromat (férfi), minden második héten megyek ki hozzá. Amíg itthon volt is keveseltem a dolgot, mindig azt mondta, hogy a fáradt. Akkor is, ha csak annyit szerettem volna, hogy kielégítsem. Meg se kellett volna mozdulnia. A másik amit mondott, hogy sosem volt olyan nagy igénye. Hát a beszélgetésünk elején nem ez jött le és a női számából ítélve sem (25+). Kiélte magát már az tény 29 éves és komoly tervei vannak, tesz is érte.

Beszéltem már vele erről 3x és úgy vagyok vele, hogy ennyiszer vagyok hajlandó beszélni valamiről, mert ha negyedjére kell, az is ugyanolyan felesleges lesz.

Ti felhoznátok még egyszer, hogy baromi kevés?

Hiába megyek ki vagy jön haza és jön össze úgy, hogy 3 egymást követő hétvégén vagyunk együtt, max 1x történik valami. Többször is elutasított és kezdek emiatt egy kicsit megsértődni. 9 hónapja vagyunk együtt, ebből négyet kvázi együtt éltünk. Amikor harmadik hete nem volt semmi és szóltam, végre vette a lapot, miután el is utasított, de ott meg azt éreztem, hogy csak azért csinálja, mert szóltam.

(emellett azt is érzem, hogy az én dolgaim kevésbé fontosak vagy a mesélnivalóm,de ez más lap, ezt még fel fogom neki hozni a hétvégén)

Nekem sincs nagy igényem egyébként, heti 1, max 2. Vagy terüljön ki, had éljem ki magam, de az se.

2023. szept. 26. 07:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
54%

9es vagyok. Akkor hétvégéig vársz q beszélgetéssel?

Nagyon sok mindent ugyanaz nálunk is mint nálatok, csak mi rég együtt vagyunk. Viszont mind a ketten javítani akarunk először.

Sajnos nekem előbb kellett volna dolgozni magamon, a lelkivilágomon..de eljezdtem

2023. szept. 26. 11:52
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ég és föld a libidótok, a szexualitásra vonatkozó elképzelésetek az életben. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme! Ha most ez van, akkor szerinted mi lesz 5, 10, 20 év múlva? Kérdezd már meg, hogy ő hogy képzeli az életét x év múlva és hamar rá fogsz jönni, hogy a rendszerében csak egy tartalékelem vagy nem több.
2023. szept. 26. 12:21
 33/38 A kérdező kommentje:

Együtt képzeljük el egyébként, nagyon sok komoly téma meg lett beszélve, az is, hogy én sem rajongok a dologért, ciklusom egyik részében kívánom jobban. Egyébként a heti 1 az megfelelne teljesen. Így azért nehéz.

De hétvégéig várok, igen, személyesen szeretünk komoly dolgokról beszélni, az írás az számára személytelen. Meg nem jön át a másik reakciója sem. Könnyen félreérthető az írás.

2023. szept. 26. 13:10
 34/38 anonim ***** válasza:
És nem érzed erőltetettnek az egész kapcsolatot amiatt a légkör miatt ami most köztetek van amiatt h téged zavar a szex téma? 9es vagyok
2023. szept. 26. 13:40
 35/38 A kérdező kommentje:
Minden más rendben van. Nincs benne semmi erőltetés.
2023. szept. 26. 14:03
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is van, hogy fáradt vagyok és nem kivánom a szexet, akkor sem, ha esetleg régebben volt, de hogy ha a párom odajön, hogy kiverné nekem, el nem tudok képzelni olyan indokot férfiként, hogy még ezt se hagyjam..
2023. szept. 26. 16:35
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg más pasi van aki megadná neked amire szükséged van, nem kell ragaszkodni olyanhoz aki mellett sosem leszel boldog. Később csak rosszabb lesz.
2023. szept. 26. 16:43
 38/38 gabor49 ***** válasza:
hagyd ott keress olyat aki rendesen kielégít
2023. szept. 27. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!