Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, Ti is szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, Ti is szoktatok szexchattelni vagy mindig pasival beszelek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Van egy rossz hírem.. 🤣
2023. szept. 24. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Pasi elkezdi

De általában leállitom mert kva gáz

2023. szept. 24. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Vannak azért nők is. De tény, hogy jóval több pasi használja a gyakorit, mint nő..
2023. szept. 24. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Én szoktam, de néha idegesitő, hogy bizonyitásképp egymillió dolgot kell lefotózva bizonyitanom, hogy tényleg lány vagyok, mert biztos a nővéremet fotózom…
2023. szept. 24. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
#4 Biztos bizonygatnék. Higgyen amit akar. Egyszer szórakozott velem valaki, hogy tuti pasi vagyok. Hát ahogy gondolja, nekem aztán mindegy mit hisz.
2023. szept. 24. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én párszor próbáltam, 1-2x tényleg nő volt átlagban sok a troll, Snapen szoktam beszélni ha van partner, mert ott kitudod szűrni melyik kép amit akkor csinál és melyik amit csak beküld, így látod egyből hogy pld letölt egy képet és elküldi vagy tényleg ő csinálta.
2023. szept. 24. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 vegulis neked van igazad :D
2023. szept. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!