Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal még így 2023-bán amit használnak is az emberek névtelen beszélgetésre?
Én nem találtam.
Egy időben a RandoChat app még elég jó volt, de megszüntették.
A többség tényleg vagy fizetős, vagy külföldi.. van 1-2, amiben vannak ilyen magyar csoportok, de a többsége annak is kuka, mert vagy inaktívak az emberek, vagy egy már rég összeszokott közösség van, ami nem igazán akar befogadni új embereket..
Szóval engem is érdekelne ez a dolog most.
GYK-val még mindig az a gondom, hogy elsősorban nem irhatsz ki ezzel kapcsolatban mert törlik.
Ha meg random rairsz emberekre vagy annyi spamm van hogy nem látja vagy általában nem válaszol így elég nehéz találni egyáltalán olyat aki erre vevő. Mielőtt privátban lánynak hinnének és írnának nem vagyok az. 😉
#8: Már miért ne írhatnád ki? Van is erre egy külön kategória: ismerkedés🙌🏼
Amúgy meg miért random ismeretlenekkel akarsz anonim beszélgetni? Nem lenne jobb értelmesen csinálni? Csak kérdem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!