Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan oldal még így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan oldal még így 2023-bán amit használnak is az emberek névtelen beszélgetésre?

Figyelt kérdés
Pld anotalk régen felkapott volt, mára már kihalt, amit találni mostanában az vagy külföldi vagy lehúzás.

2023. szept. 23. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez pl
2023. szept. 23. 22:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez első sorban olyanra gondoltam ami közvetlen mint, amit írtam itt nem feltétlenül olyan emberek vannak akik arra vágynak hogy random rájuk irkáljanak.
2023. szept. 23. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Pl GYK
2023. szept. 23. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem találtam.

Egy időben a RandoChat app még elég jó volt, de megszüntették.

A többség tényleg vagy fizetős, vagy külföldi.. van 1-2, amiben vannak ilyen magyar csoportok, de a többsége annak is kuka, mert vagy inaktívak az emberek, vagy egy már rég összeszokott közösség van, ami nem igazán akar befogadni új embereket..

Szóval engem is érdekelne ez a dolog most.

2023. szept. 23. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Nekem írhatnak. 24F
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Chat. Hu
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Itt is lehet, csak itt eléggé kevés a minőségi beszélgető partner.
2023. szept. 23. 22:40
 8/13 A kérdező kommentje:

GYK-val még mindig az a gondom, hogy elsősorban nem irhatsz ki ezzel kapcsolatban mert törlik.

Ha meg random rairsz emberekre vagy annyi spamm van hogy nem látja vagy általában nem válaszol így elég nehéz találni egyáltalán olyat aki erre vevő. Mielőtt privátban lánynak hinnének és írnának nem vagyok az. 😉

2023. szept. 23. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Van még pár chatoldal, DCN szoba, magyar, külföldi egyaránt. Ha "olyan" beszélgetésre gondolsz akkor eropolis, GG - bár mindenhol a pasi lesznek hatalmas többségben.
2023. szept. 23. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

#8: Már miért ne írhatnád ki? Van is erre egy külön kategória: ismerkedés🙌🏼

Amúgy meg miért random ismeretlenekkel akarsz anonim beszélgetni? Nem lenne jobb értelmesen csinálni? Csak kérdem..

2023. szept. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!