Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet csinálni, hogy szűz maradjak?
Figyelt kérdés
A barátom szeretné betenni csak a végét, hogy érezze milyen, csak 3-4 centit. A szűzhártya úgy tudom rugalmas, ezt még kibírja?2023. szept. 23. 20:50
11/25 anonim válasza:
Ha csak 0.5 centire beteszi, akkor egyrészt teljesen be fogja tolni nyugodt lehetsz, másrészt már akkor se leszel szűz. Na és? Nincs semmi abban.
De! VÉDEKEZZETEK!!! Ne edd meg a kamu dumáját, hogy majd ő vigyáz meg ilyenek. Amíg nincs rajta gumi, addig ne engedd a közeledbe se.
12/25 anonim válasza:
Ha bedugja, már nem leszel szűz, és jó eséllyel szakad a hártya is. Mivel az csak 1 cm-re van...
13/25 mantis religiosa válasza:
Süss egy amerikai pitét. Az pont olyan. 😀😀😀
14/25 anonim válasza:
Mire is tartogatod a szűzhártyádat? Orvosi vizsgálatra fog szerinted bárki is küldeni vagy mi? A leendőbelidnek azt mondod "ááá szűz vagyok mert az akkori pasim csak pár cm-re dugta be, utána meg lesz.ptam" vagy mi? :D
15/25 A kérdező kommentje:
A fenekembe nem akarom, az fáj.
2023. szept. 23. 21:53
18/25 anonim válasza:
Honnan tudod hogy fáj, próbáltad?
20/25 anonim válasza:
Mi lenne ha csak szagolgatná a segglyukad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!