Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rejtsem el egy férfi elől, hogy begerjesztett szexuálisan?
Figyelt kérdés
Nem fogok vele semmibe kezdeni, mert nekem van párom, akivel le tudom az ilyesmit vezetni.
Félek, hogy észreveszi rajtam és viszonzásank veszi. Mivel őrajta is látom, hogy bejövök neki.
2023. szept. 22. 19:27
3/11 anonim válasza:
úgyis az lesz a vége hogy beleülsz az arcába, idő kérdése. Az ilyeneknek mindig szex a vége, főleg ha kb mindennap találkozol a csávóval.
5/11 anonim válasza:
Ez kb azt jelenti hogy a jelenlegi párodat nem tartod elég vonzónak. Nekem sose volt ilyen dolog a fejemben ha a párommal fullosan elégedett voltam. Akkor jöttek ilyen gondolatok mikor rájöttem arra hogy nem is igazán őt szeretem és dugnék valaki mással is. Amíg szerettem, addig csak az ő kelyhére vágytam
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy te titkolnád, de a környezetedben tuti lesz valaki aki ezt helyetted is értésére adja. Nem is beszélve arról, hogy a férfi se bolond ám...
7/11 anonim válasza:
Legjobb az őszinteség. Az igazi lepedőakrobaták úgyis leveszik, hogy mi a szitu, de ha titkolod akkor még gyávának is tarthatnak 😎
8/11 anonim válasza:
egyébként hány éves vagy és mióta vagy kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!