Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikkel van több(!) esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel van több(!) esély csajozni?

Figyelt kérdés

Azzal, hogy

A) férfias méretű a hímvesszőm

B) erotikus interakcióban jól tudom használni a péniszemet (+ mindenemet, beleértve az agyamat is)?

2023. szept. 20. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te azt várnád a hölgytől, hogy azért lenne ő a tökéletes partnered, mert pont valamilyen a vaginája?
2023. szept. 20. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed akkor van csajozni, ha normális vagy, képes vagy társalogni, humor sem árt és a nők kegyét keresed. Nem akkor, ha a farkaddal dicsekedsz vagy azzal, hogy nagyon meghágnád.
2023. szept. 20. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyikkel sem tudsz csajozni és még azt sem érted amit 2-es írt. Ezért lefordítottam neked kérdező.
2023. szept. 20. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Csajozáshoz jó duma s ápolt külső. Szexhez meg, hogy legyén ó az ágyban, vagyis B
2023. szept. 21. 01:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezekkel nem tudsz csajozni. Ezek már akkor kellenek, ha már van/alakul a csajod, de így nem tudsz felszedni semmit.

Bár amúgyis elég eggyértelmű, hogy csak önbizalomhiányod van, és azért írsz egy egyértelműen jobb opciót, hogy idegenektől halld, hogy nem kell nagy szerszám.

2023. szept. 23. 20:30
 16/16 A kérdező kommentje:

15, nekem pedig az az "amúgyis elég eggyértelmű", hogy saját önbizalomhiányodat projektálod.

Mindkét fent említett tulajdonság abszolút igaz rám

2023. szept. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!