Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel van több(!) esély csajozni?
Figyelt kérdés
Azzal, hogy
A) férfias méretű a hímvesszőm
B) erotikus interakcióban jól tudom használni a péniszemet (+ mindenemet, beleértve az agyamat is)?
2023. szept. 20. 20:36
11/16 anonim válasza:
Te azt várnád a hölgytől, hogy azért lenne ő a tökéletes partnered, mert pont valamilyen a vaginája?
12/16 anonim válasza:
Esélyed akkor van csajozni, ha normális vagy, képes vagy társalogni, humor sem árt és a nők kegyét keresed. Nem akkor, ha a farkaddal dicsekedsz vagy azzal, hogy nagyon meghágnád.
13/16 anonim válasza:
Ezek közül egyikkel sem tudsz csajozni és még azt sem érted amit 2-es írt. Ezért lefordítottam neked kérdező.
14/16 anonim válasza:
Csajozáshoz jó duma s ápolt külső. Szexhez meg, hogy legyén ó az ágyban, vagyis B
15/16 anonim válasza:
Ezekkel nem tudsz csajozni. Ezek már akkor kellenek, ha már van/alakul a csajod, de így nem tudsz felszedni semmit.
Bár amúgyis elég eggyértelmű, hogy csak önbizalomhiányod van, és azért írsz egy egyértelműen jobb opciót, hogy idegenektől halld, hogy nem kell nagy szerszám.
16/16 A kérdező kommentje:
15, nekem pedig az az "amúgyis elég eggyértelmű", hogy saját önbizalomhiányodat projektálod.
Mindkét fent említett tulajdonság abszolút igaz rám
2023. szept. 23. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!