Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálok hétköznap minden nap, akkor hétvégén tovább birom majd a szexet?
Azt gondolom,amit te.
Sőt, még hétvégén közvetlen a szex előtt is maszturbálnék.
Nem biztos. Saját tapasztalat volt, hogy hiába vertem a gyíkok, szinte azonnal elsúlt, ha punciba került. Mert más élményt nyújtott.
Aztán tartós kapcsolatom lett, rendszeresen szexeltünk és pár hét alatt elmúlt ez.
2x randi előtt tuti recept ! 😉
Garantáltan tovább fogod bírni!
Épp ellenkezőleg, Önmegtartóztatással sokkal hosszabb.
Önkontrol is feltétel.
Sokat vered sokat izgul a semmire, mellette kimerülsz is.
Inkább Sportolj,
Mire oda érsz, hogy telhesíts a kiscsajnál, nem lesz "patronod". Ha az együttlét előtt pár napig kihagyod a magad kényesztetését. Kisebb az esélye a le égésnek.telitődik a tár...
Nem kell ész nélkül csinálni...
Ez egyénfüggő. Én pl. akkor is le tudok nyomni az élettársammal esténként több menetet is, ha napközben is kiverem 1-2 alkalommal.
Mondjuk én koraérett voltam, már 12 évesen elkezdtem a rendszeres recskázást, és 14 évesen már rendszeres szexuális életem volt (általában minden másnap), de mellette megmaradtak a mindennapos recskák is.
Úgyhogy ez elsősorban az egyéni libidótól függ, nincs rá szabály, hogy mikor és mennyit bír valaki, vagy hogy a szex mellett kell-e még a recska is, vagy már egy hétvégi szexhez is egy hétig kell "tartalékolni"... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!