Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen Lábfétsies Storyja van?
Gimnázium 10. osztályos év eleji osztálykiránduláson egy vidéki suli tornatermében aludtunk egyet hálózsákokkal. Meleg volt, a hálózsákot inkább csak matracnak használta mindenki. Mellettem aludt egyik barátnőm aki amúgy nem tetszett külsőre, de a lábai nagyon is (nagyobb - 40 - de kecses, szép hosszú ujjak és formás körmök).
Háttal aludtunk egymásnak, egyszer csak mikor már majdnem elaludtam belenyomta az egyik talpát meg az ujjait az én talpamba. kva jó érzés volt valahogy, így aludtam el.
Egyszer vonaton utaztam az egyik közeli barátommal. Egymással szemben ültünk. Elképesztően formás fiúhoz képest kicsi kb 40-es lábai vannak. Fehér bokazokni volt rajta. Levette a cipőjét és az ölembe rakta a lábát. Hát én azt hittem megőrülök. Mivel kb senki nem volt a vonaton rajtunk kívül kb végéim maszíroztam meg fogdostam a lábát, nem zavarta. Majd este ki is verte nekem ugyan abban a zokniban. Életemben nem élveztem akkorát mint akkor. Soha többet nem fordult elő és nem is beszéltünk róla soha. Azóta nem is vagyunk jóban, de egy jó élmény volt.
18F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!