Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 3 gyerekünk, de már az asszonynak csüng a melle (cici), de miért?

Gyerekeket szop.tatott.
Műtéttel el lehet érni feszes ciciket.
Vagy keress magadnak olyat akinek feszes a melle, ha ez nem jó neked. Anyát, párt láss benne, ne egy lógó mellű nőt.
Neked nem való sem társ sem gyerekek.

Szült neked három gyereket és gondolom szépen neveli is őket, és a legnagyobb problémád, hogy lógnak a mellei.
Nagyon egyszerű, ha zavar téged, akkor fizesd ki a mellműtétet. Sajnálom szegény nőt, hogy ilyen párja van, aki ennyi minden után kritizálja

“Nem tudom miért lenne kamu. Két gyereket szültem és sajnos nekem is megereszkedtek.”
Ok, akkor nem kamu. De miért akkor gond, ha megereszkedtek, pláne 3 gyerek után.

Amig nem savanyodik meg a párod, sexel is veled, és rád is jut figyelme a 3 gyerek mellett, ez legyen már a legkisebb problémád.
Idővel meg amúgy nem is lehet csináltatni, vagy kihasznalni ami van. Egy jó szoptatós bimbó al istenien el lehet játszani egy anyukának. Iktassatok be szex közbe mert (a 2 futokalandos anyukas tapasztalatom alapján) érzékeny nekik és szépen lehet izgatni/játékosan "kínozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!