Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit fizetős örömlányokhoz megy az érzelmileg silány és kevés érzelmi intelligenciája van?
Nem feltétlenül.
Ezt inkább azok mondják, akik konkurrenciát látnak bennük, tehát a silányabb nők.
Én nem hiszem, hogy a kettő ennyire párban állna egymással, hogy aki elmegy örömlányhoz, az egyből érzelmileg silány és alacsony az érzelmi intelligenciája. Bár én megértem, hogy miért mondják és gondolják ezt és egyet is tudok vele érteni részben, én magam is hasonlóan gondolom, pedig nekem is nagyon alacsony az érzelmi intelligenciám.
Persze a legrégebben űzött szakma, meg stb.. a nőnek is benne kell lenni, hogy örömlány legyen meg ilyenek.. de érted, mégis tárgyként "megvenni" a másikat és használni kedvedre nem egy szimpatikus dolog. Mármint, ha belegondolok engem alapvetően ez a része a bántana. Persze tudom, hogy sokan ezt le sem szarják, de hát.. igazából sokan azért gondolják gáznak.
Nem feltétlen
Csak a zacsit üríteni kell
N
#3 Nagyon meglepődnél hogy milyen férfiak is megfordulnak prostiknál.
A kerdésre válaszova pedig:NEM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!