Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként nőktől várok leginká...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként nőktől várok leginkább tapasztalatokat/véleményeket . Az alabbi ovszer mennyire vált be?

Figyelt kérdés

16cm hossz és 4,5cm széles a farkam.

Nem volt eddig gonnd. Pofátlanul sem tolták az arcomba a tényt, hogy annyyira vekonyka lenne, még is mostanában szinte

renndszeresen megkapom az

érzést mint hha nem lennek a partneremmnek odalent hiába is adok bele mindent.

Szóval ez a fajta óvszer mennyire bevált?

[link]

Ez vagy inkább a természetes jellegű?

2023. szept. 17. 10:58
A kérdező szavazást indított:
Természetes jellegű jobb
A pc-s (linkelt) sokkal intenzivebb orgazmust okozhat
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Nőként írom, hogy barátommal többféle óvszert kipróbáltunk, de egyikünk sem élvezte a használatát. Másfél éve váltottam fogamzásgátló tablettára, azóta sokkal érzékibb a szex.
2023. szept. 17. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Le egyszerűsítve, igazán jó dolog ha csak a pároddal vagy intim helyzetekben. :)

De számomra mivel ez nem opció igy azt gondolom a már fent említett kettő opció közül vagyok keptelen dönteni.

2023. szept. 17. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak a Masculan jó a többi irritálja a puncimat

Eddig minden partneremre jó volt

Volt kisebb nagyobb vékonyabb vastagabb

Nem volt gond

2023. szept. 17. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem is láttam
2023. szept. 17. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a SKYN a legjobb. Annyira természetes, latexmentes. Nincs mosogatókesztyű feeling, gumi szaga sincs. Jobban érezni benne a partnert, főleg ha vékonyítottat választasz. Tuti nem irritálja a partnert (ha esetleg latex allergiája lenne)

Én mindenkinek ezt javaslom, aki még nem találta meg az 'igazit' :)

N

2023. szept. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!