Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem csak 1-2hetente akar szexelni én viszont minden nap. Ez normális?
Én úgy gondolom, hagy akár lehet normális is, ha mindkét félnek az. Ha nem, akkor marad a megcsalás, jobb esetben a nyitott házasság. Én ebben húztam le több, mint 30 évet. Megcsalás lett a vége, de lehetett volna közösen sokkal jobb is. De nem lehetett. Elhagyni nem akartam a gyerekek miatt. Ha gondolod, keress meg privátban.
F/63
"Most ismerkedem egy 49 éves nővel,akinek kevés a férje."
Mé'? Hány van neki?
Teljesen.
Segíts a házi munkában.
Akkor jobban lesz kedve.
Kompromisszum kell, te se alkalmazkodol hozza, igy o se fog hozzad.
Meg kell talalni az aranykozeputat a szamokban pl heti 3-4 szex. Sok osszebujas szex nelkul is mehet, lehet csak a figyelmedre vagyik, erre te allandoan bedugnad neki. Az jo, ha van szexualis vagy ne erts felre, de fogd fel ugy, hogy 3-4szex(?) jobban fenttartja a vagyat. Ha mindennap szexeltek akaratlanul is megunjatok a masikat. A felesegd ugy is erezheti, hogy csak megszokasbol urited bele, mintha egy szexbaba lenne es meg kell lennie a napi egy kvotanak. De ha van a varakozas fazis, meg izgalmasabba tehetitek a szexualis kapcsolatotokat. Csak legyetek erre vevoek mind a ketten. Es ne csak akkor bujj hozza ,mikor uritened kell, hanem csupan szeretetbol.
Meg lehet a faradtsag miatt se kivanja annyira. (Dolgozik, anya, hazimunka, plusz meg feleseg is)
#25 A mosás, főzés, takarítás sajnos nem az erősségem viszont minden férfimunkát megcsinálok és el is tartom anyagilag teljesen.
#26os Jók a meglátásaid de én nem így állok hozzá. Általában megvárom, hogy ő közeledjen. Nem bánok vele úgy mint egy szexbabával. Pedig jó lenne... :)
26 os vagyok. Hozd fel neki az aranykozeputat.
Beszeljetek meg, es te is kezdemenyezhetsz, nincs azzal gond. Csak ne minden nap. 😀
Jol fel kell izgatni es romantikazzatok. Vidd el valahova egy hetvegere, gyerekeket adjatok le valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!