Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem csak 1-2hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem csak 1-2hetente akar szexelni én viszont minden nap. Ez normális?

Figyelt kérdés
A feleségem csak 1-2hetente kívánja úgy rendesen a szexet. Néha bele szokott menni a kedvemért de az nem ugyanolyan. Pedig nem nézek ki szarul, rengeteget sportolok. Ez normálisnak mondható a nőknél? Van olyan nő aki többet kívánja mint a párja?

2023. szept. 15. 06:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%

Én úgy gondolom, hagy akár lehet normális is, ha mindkét félnek az. Ha nem, akkor marad a megcsalás, jobb esetben a nyitott házasság. Én ebben húztam le több, mint 30 évet. Megcsalás lett a vége, de lehetett volna közösen sokkal jobb is. De nem lehetett. Elhagyni nem akartam a gyerekek miatt. Ha gondolod, keress meg privátban.

F/63

2023. szept. 16. 08:21
 22/31 Senior Séf ***** válasza:
45%

"Most ismerkedem egy 49 éves nővel,akinek kevés a férje."

Mé'? Hány van neki?

2023. szept. 16. 16:04
 23/31 anonim ***** válasza:
69%
Szerzel egy jó kis szeretőt vagy fizetsz valami prostit oszt jónapot! Nem kell évekig várni a csodára különben is csak egyszer élünk. Meg amúgy is ha neki nem kell attól még semmi baja nem lenne ha nem cirógatnád meg stb annyira hanem csak egy kicsit aztán beleül arra a pár percre ez mellé mondjuk sűrűbben cumizna. De mivel nem képes rá ezért szerintem egy önző nőszemély lehet.
2023. szept. 18. 01:55
 24/31 A kérdező kommentje:
A nők nem ilyenek sajnos
2023. szept. 18. 07:29
 25/31 NTBS ***** válasza:

Teljesen.

Segíts a házi munkában.

Akkor jobban lesz kedve.

2023. szept. 27. 12:22
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszum kell, te se alkalmazkodol hozza, igy o se fog hozzad.

Meg kell talalni az aranykozeputat a szamokban pl heti 3-4 szex. Sok osszebujas szex nelkul is mehet, lehet csak a figyelmedre vagyik, erre te allandoan bedugnad neki. Az jo, ha van szexualis vagy ne erts felre, de fogd fel ugy, hogy 3-4szex(?) jobban fenttartja a vagyat. Ha mindennap szexeltek akaratlanul is megunjatok a masikat. A felesegd ugy is erezheti, hogy csak megszokasbol urited bele, mintha egy szexbaba lenne es meg kell lennie a napi egy kvotanak. De ha van a varakozas fazis, meg izgalmasabba tehetitek a szexualis kapcsolatotokat. Csak legyetek erre vevoek mind a ketten. Es ne csak akkor bujj hozza ,mikor uritened kell, hanem csupan szeretetbol.

Meg lehet a faradtsag miatt se kivanja annyira. (Dolgozik, anya, hazimunka, plusz meg feleseg is)

2023. szept. 27. 14:04
 27/31 anonim ***** válasza:
Amig nem voltak gyerekek mindennap szexeltetek?
2023. szept. 27. 14:11
 28/31 A kérdező kommentje:

#25 A mosás, főzés, takarítás sajnos nem az erősségem viszont minden férfimunkát megcsinálok és el is tartom anyagilag teljesen.

#26os Jók a meglátásaid de én nem így állok hozzá. Általában megvárom, hogy ő közeledjen. Nem bánok vele úgy mint egy szexbabával. Pedig jó lenne... :)

2023. szept. 27. 21:21
 29/31 A kérdező kommentje:
#27 Nagyjából igen.
2023. szept. 27. 21:22
 30/31 anonim ***** válasza:

26 os vagyok. Hozd fel neki az aranykozeputat.

Beszeljetek meg, es te is kezdemenyezhetsz, nincs azzal gond. Csak ne minden nap. 😀

Jol fel kell izgatni es romantikazzatok. Vidd el valahova egy hetvegere, gyerekeket adjatok le valakinek.

2023. szept. 27. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!