Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a fenekelést szeretitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a fenekelést szeretitek?

Figyelt kérdés

2023. szept. 13. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

6:

Van aki csak szexben dominál ill szadista. Azon kivül még normális, egyenrangú a partnerével. Az attól még nem nokedli, csak nem akarja uralni minden területen

2023. szept. 14. 05:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen szeretem, mikor szájjal csinálom akkor is szokta, kutyába meg kötelező paskolnia :)
2023. szept. 14. 10:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb baj hogy sokan összekevernek mindent a BDSM kategóriában. Általában azokra mondják hogy műdom aki otthon magán jelleggel akár valakit elfenekelni és nem ,,vállalatnál" komplett stúdióval berendezett helyen.

A helyes leírás pedig nem más minthogy csak és kizárólag szexben kell domináns legyen egy férfi minden másban pedig egyenrangú társa a nőnek nem ott kezdődik a dominancia hogy ki mennyire megy neki a szakembereknek hanem hogy a fizikai fájdalmat okozó fél a való életben is azt gondolja e hogy ő az úr a házban

2023. szept. 14. 12:40
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Igen 40 éves lány vagyok és szeretem a fenekelést de csakis nadrágszíjjal
2023. szept. 15. 02:35
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Igen 40 éves lány vagyok és szeretem a fenekelést de csakis nadrágszíjjal és a páromtol szeretem kapni vagy 100-at szokott ütni a nadrágszíjjal a fenekemre meddig sírok a fájdalomtól
2023. szept. 15. 02:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem! Pálcával lekötve, meztelen fenékre. 6-12 ütés. Izgi!
2023. szept. 15. 11:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
15 és 16 ti milyen időközönként kaptok ki?
2023. szept. 15. 11:33
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Igen, szeretem, de csak adni! Egyszerűen imádok feneket verni, jó látni, ahogy a teremtés koronái tehetetlenül szenvednek és vonaglanak leszíjazva! Leginkább fakanállal, lovaglópálcával. Jó erősen, a páciens nem hal bele, menekülőszó nincs!
2023. szept. 15. 18:40
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 fiú vagyok, volt egy csaj anno akinél feltűnt hogy csapkodják a seggét olyankor csak látszatra szól érte de inkább élvezi. Sokan csapkodták is neki :) Aztán én is csak néha random rácsaptam, utána egyszer tovább mentem és jól elvertem kettesben a seggét, nem hogy nem ellenált de élvezte, sőt provokálta minnél erősebben. Tenyérrel kezdtem utána elővettem az USB kábelt :D rendesen fájt neki, megszenvedett de élvezte. Nem véresre vertem de azért rendesen pirosra, csíkosra úgy hogy pár napig ott maradt neki.
2023. szept. 15. 20:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem :)
2023. szept. 23. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!