Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenéknyalástól lett már valakinek baja, betegsége?
Nekem sem volt még soha semmi bajom tőle
Lehet a párodban volt akkor olyan baci, ami téged kikezdett. Talán egy próbát megérne még, ennyi idő elteltével
Évek óta csinálom kölcsönösen, több partnerem is volt, és soha nem volt semmi ilyen probléma senkinek.
Lehet csak véletlen egybeesés volt, és bújkált már benned valami vírus. De azt is el tudom képzelni, hogy pszichésen jött elő a tünet, mert mondjuk tudat alatt viszolyogtál az egésztől.
En csak 4-5x ha csináltam a páromnak, de egyik alkalommal se lett belole semmi. Pedig mi is csak a "standard" furdés kozben szappanos mosást csináltuk elotte.
Ezt így nem lehet tudni, hogy pont a feneke okozta, vagy lehet épp volt olyan véletlen a világon, hogy amúfgy is osszeszedtél valami vírust, pont abban az idoben, amikor feneket is nyaltál. Mindig vannak ilyen fura véletlenek. Viszont az sem kizárhato, hogy tényeg az ott lévo bacik csinálták veled.
Elhiszem, hogy kdveteket szegte a dolog. Hanyagoljátok egy kis idore, de ha érdekel benneteket, akkor szerintem adjatok neki még egy esélyt. Ha másodjára is valami rosszul sul el, akkor kiiktassátok a repertoárbol.
ha előtte alaposan megmosta kizárt hogy attól lett bajod. én már nyaltam ki mosatlan női segget is és semmi bajom nem lett. persze én nyalás közben nem szoktam lenyelni a nyálat és utána szájvízzel öblögetek is.
egyetlen egyszer volt bajom még nagyon rég, de kiderült hogy akit nyaltam meg beteg volt és én is az lettem. szerencsére ilyen nem fordult elő többet.
gondolj bele ha a nőd szop le és nem "steril" a farkad, ő miért nem lesz beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!