Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány nektek mennyire jön be? Legalább mindene valódi. Kicsit sovány, vagy nagyon? Legalább sportos. Megijedne a sörpocakomtól?
Azért én rá ki szoktam... [link]
Beteg vagyok? Sosem volt ilyen sovány nőm, de itthon ilyenekre verem.
Aránytalan. Felsőtest sovány, mell alig, ehhez edzett, izmos combok...
háát semennyire
Ennyi álszent válaszolót! Végre valaki észrevette hogy nem is sovány!
De amúgy rohadt aránytalan! Egyáltalán nem nőies! Teljesen elrontotta az alakját azzal hogy csak az alsó testre edzett. Így még férfiasabb lett az összhatás!
Ha ráülne egy ilyen magas,trampli nő a combotokra, sírva löknétek le magatokról mert nem bírnátok a fájdalmat amit az okoz😂😂😂😂
Eg csinos nő, aki ügyesen menedzseli magát, a több mint 1 millió Insta + YouTube követől lehet neki kb. 15 ezer dollár havi bevétele.
Egy átlagos egzisztenciájú pocakos pasast ilyen nő észre sem venne, ha ilyen nyomulni akarna rá, akkor kedvesen, de lesajnálva pattintaná le.
Nekem egy az egybe a transzik jutnak róla eszembe. Náluk szokott lenni ez az aránytalanság, gondolom a fenékbe edzéssel szeretnék kompenzálni a felsőtest férfiasságát, a magasságot, esetleg az arcot.
Meg hát gondolom a férfi genetika is beledob a végeredménybe.
Csinos csaj, de a segge szerintem is fel van töltve. Az jobb lenne természetesebben.
És hát ő valóban nem a sovány kategória, inkább a vékony/sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!