Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopásnál várjátok, hogy a szátokba élvezen a srác?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 21:09
11/19 anonim válasza:
Persze hiszen azért csinálom
14/19 anonim válasza:
Persze, azért szopok, hogy megkapjam amiért csinálom, szeretek szopni (N)
17/19 anonim válasza:
nekem első bnőm akit nagyon szerettem azt mondta nagyon rossz ízű
habár megcsalt később, de én elhiszem neki
mondjuk 1x egy csajszi nagyon be volt rám indulva.. nagyon nagyon, na ő azt mondta Mandulás tej ízű vagyok. Hát figyeljetek.. nekem tetszett ez a bók nem kicsit 😅🤔
mi az igazság? hát hozzá tesz a vonzalom i guess, meg hogy valaki szereti a pikáns ketchupot, valaki meg a csemegét
18/19 anonim válasza:
meg ugye vannak lányok akik fehércsoki ízt képzelnek el a cuki muki szexi kis pasijuk mellé 😏
a másik fajta nő meg a realitás talaján járva élvezi a spermát, ő férfit akar.. nyelni akar és mind1 milyen.. sperma = jó
végső nagy igazságok meg sztem nincsenek, ez az amit mi Homo sapiens sapiens lények nehezen fogadunk el minden témánál.
19/19 batragramzadarma válasza:
Nekem volt egy barátnőm az szerette csinálni mindig várta is hogy megtömjem a száját finoman elélvezni benne azt mondta sósabb mint a párjáé viszont mikor a szájába engedtem olyan hangot hallatot mint mikor hányni készül valaki.Akkor miért engedte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!