Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szopásnál várjátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szopásnál várjátok, hogy a szátokba élvezen a srác?

Figyelt kérdés

2023. szept. 9. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze hiszen azért csinálom
2023. szept. 11. 07:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Relativ.
2023. szept. 14. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen várom mindig 28L
2023. okt. 3. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azért szopok, hogy megkapjam amiért csinálom, szeretek szopni (N)
2024. máj. 7. 05:31
 15/19 anonim ***** válasza:
nem
dec. 23. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen
dec. 25. 05:53
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem első bnőm akit nagyon szerettem azt mondta nagyon rossz ízű

habár megcsalt később, de én elhiszem neki

mondjuk 1x egy csajszi nagyon be volt rám indulva.. nagyon nagyon, na ő azt mondta Mandulás tej ízű vagyok. Hát figyeljetek.. nekem tetszett ez a bók nem kicsit 😅🤔

mi az igazság? hát hozzá tesz a vonzalom i guess, meg hogy valaki szereti a pikáns ketchupot, valaki meg a csemegét

dec. 25. 05:59
 18/19 anonim ***** válasza:

meg ugye vannak lányok akik fehércsoki ízt képzelnek el a cuki muki szexi kis pasijuk mellé 😏

a másik fajta nő meg a realitás talaján járva élvezi a spermát, ő férfit akar.. nyelni akar és mind1 milyen.. sperma = jó

végső nagy igazságok meg sztem nincsenek, ez az amit mi Homo sapiens sapiens lények nehezen fogadunk el minden témánál.

dec. 25. 06:02
 19/19 batragramzadarma ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm az szerette csinálni mindig várta is hogy megtömjem a száját finoman elélvezni benne azt mondta sósabb mint a párjáé viszont mikor a szájába engedtem olyan hangot hallatot mint mikor hányni készül valaki.Akkor miért engedte?
dec. 29. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!