Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, szerintetek ciki / elítélendő / gáz, ha egy nő ajánlja fel a szexet a férfinak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 08:56
A kérdező szavazást indított:
Szerintem ciki
Nem ciki, teljesen rendben van
37 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni.
2023. szept. 7. 08:58
3/10 anonim válasza:
Egy nő is akarhat dugni egy jót, nem csak egy férfi.
4/10 anonim válasza:
Engedd el ezt a sztereotípiát, nem leszel ettől az. Te akarsz szexelni valakivel és felajánlod. A könnyűvérű az az, aki mindenkivel bele megy könnyen
5/10 anonim válasza:
Régi szemlélet ma már dehogy ciki !
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, írtam a fickónak, kiderült, hogy ő is akarná, de nem merte tőlem megkérdezni, úgyhogy lesz ma egy jó estém :)
2023. szept. 7. 09:16
7/10 anonim válasza:
Nekem épp mondta lakótársam h most az a dívat h a nők pasiznak és nem a pasik csajoznak
Szóval most ha az ágyig eljutsz az azért van mert a Nő akarta úgy hogy úgy legyen és ne a pasi beszélte bele az ágyba meg dumalta le a bugyit rólla
N
8/10 anonim válasza:
Én nem tudnék kezdeményezni bárhogy viszket...
9/10 A kérdező kommentje:
8-as, sikerült nagyon szépen fogalmaznod, igazi prolisan. :)
2023. szept. 7. 10:47
10/10 anonim válasza:
Katona, rendőr, tűzoltó, bankigazgató, elnök is lehet nő - a XXI. században élünk, egyenjogúság van :)
Nem ettől lesz valaki könnyűvérű hanem ha heti 5 különböző fickóval dug. Megjegyzem, nem kell felkínálkoznod, elég ha jelzed a pasinak hogy nyitott lennél erre-arra. Ha tökös és tetszel neki akkor veszi a lapot és kezdeményez magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!