Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az betegség ha izgat ha idegen nők meglátják a péniszemet?
Figyelt kérdés
Először nyilvános mosdóban vettem észre hogy izgat ha pl. a takarítónő meglátja a piszoárnál.
Ez betegség?
F/32
2023. szept. 6. 16:12
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem.
Izgi dolog, csak ne legyél szatír.
Én megnézem ha gondolod.
4/9 anonim válasza:
Nem betegség csak kis deformitás. Ha mutogato bácsi akarsz lenni, az már nagy deformitás, büntetendö.
6/9 anonim válasza:
Ha nagyon izgat akkor mutogasd a rosszlányoknak! Nyugodtan beszéld meg velük, hogy ezt kéred.
7/9 anonim válasza:
#6 Neki sajnos nincs pénze rosszlányokra. Ő Balázska,a nővére tartja el.
8/9 anonim válasza:
Engem is izgat miota egy nő véleményezte és nem csak pózitiv jelzők voltak benne!
9/9 anonim válasza:
Betgség legfeljebb akkor lenne, ha ez a mindennapi normális életedet akadályozná. Amugy egy átlagos izgalmas szexuális gondolat, sokakat izgatna hogy nők megnézik a péniszüket. Kár hogy nőknek ez annyira nem izgalmas, hogy kukkolni probálják a férfiakat, ahogy a férfiak a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!