Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit szólnátok, hogy reagálnátok, ha análnál történne valami "baleset"?
A barátommal először csinálnánk popsiba (illetve ő már korábban csinálta mással), és engem is izgat a gondolat, de nagyon félek, hogy mi lesz, ha nem megy minden tisztán.
Próbáltam neki többször is feltenni ezt a kérdést, hátha mond valami megnyugtatót, de csak elviccelte a dolgot.
(Lányok válasza is érdekel, ha átélt valaki ilyet, de gondolom ők kevésbé szívesen írnak róla :D )
Tudja hova teszi. Azt is, hogy lehet baleset. Sajnos ez ilyen.
Ha undorodik vagy finnyás ne tegye oda.
Csináltam már tobb csajommal is tobbszor is, és tudtam hova teszem, számoltam vele, hogy ez benne van a pakliban. De igazábol osszesen talán 8-10 alkalom lehetett, soha nem volt baleset, beontés nélkul mind. Azon a napon ésszeruen ne egyél mindenféle babot, meg chilit, meg ne zabálj be degeszre, és elotte 1-2-3 orával elvégzed szépen a nagydolgot, utána egy klasszik zuhany segget kivulrol megmosva boven elég. Gumit használjatok, foleg az elején, talán egy kicsit téged is megnyugtat, hogy ha valami lesz is, mégse a farka lesz olyan. Es véd a baciktol is.
Sok sikert hozzá, és foleg ne izguld tul. Csak ellazulás kell hozzá és élvezet. A tobbit a jozan ész hozza magával.
Akkor lesz belőle: kábelfektetés, pukiszex max. gázálarcban.
Előtte érdemes egy nagy adag csülkös bablevest enni vaníliasodóval, rá egy nagy adaag vaníliashake-el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!