Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Ti gondoltátok már egy no.1.-es pasit meglátva,hogy de lesz.pnám,vagy mocskosan b.sznék vele?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 20:38
11/27 anonim válasza:
Ha azt hiszed, tudod a választ, miért kérdezel?
"Aki mást mondd,hazudik."
Ez azoknak az érve, akik valamit nagyon el akarnak hinni.
12/27 anonim válasza:
Szexre nyilván
Sőt ha nem akarom azt azonnal fejben, akkor nincs is eselye a pasinak….
Ismert pasit vagy 20-at tudnék sorolni
Élőben már nagyon nehéz ilyet találni
13/27 A kérdező kommentje:
Ez tipikus női seggfej-labirintus system.Egyik válasz se jó?Tahónak tűnsz bármelyiktől?Igen.
2023. szept. 5. 21:01
14/27 anonim válasza:
Ezt kifejted? Nem értem. Biztos jó helyre írtad?
15/27 A kérdező kommentje:
12-es,ilyen válaszra voltam kíváncsi.Ott a pont.:)
2023. szept. 5. 21:03
16/27 anonim válasza:
Tehát csak igenlő választ vártál? Írhattad volna az elején.
17/27 anonim válasza:
Egy unalmas értekezleten egy vendég előadó eléggé megmozgatta a fantàziàm 😅
18/27 anonim válasza:
Nem szentek a nők sem, de nem az forog a fejükben de lesz.pnák, hanem az hogy milyen lehet a fószer ölelése, csókja, avagy hogy dug, milyen teste lehet.
19/27 A kérdező kommentje:
18!Ha-ha!Volt már barátnőd?
2023. szept. 5. 21:25
20/27 anonim válasza:
Persze. Bár én nem vagyok 'átlag' nő. Barátnőim teljesen másak, meg a legtöbb nő, akiről úgy hallottam.
Nekem eszembe jutnak ilyenek, de akkor az a pasi valamivel megfog. Áktalában önmagában a külső kevés, kell valami viselkedés, ami számomra szexi. De ritkán azért van olyan, aki simán külsőre is megfog.
Azokat gondolom, amiket leírtál a kérdésben:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!