Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mióta nem szexelt? Ki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mióta nem szexelt? Ki az abszolút rekorder itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Én 2019 őszén szexeltem utoljára, azóta semmi csak recsi :D

F/32

2023. szept. 4. 18:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
1 honapja :( hiányzik is
2023. szept. 4. 23:44
 22/27 anonim ***** válasza:
8%
Az asszony délutános a héten, a gyerek alszik. Fél órája nélkülözöm, zuhany után leápolta a bráner májsztert :)
2023. szept. 5. 00:27
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Mi ez a gyászoskodás? Rosszlanyok.hu... és elintézik a vágyakat rövid idő alatt. Aki évek óta nem kefélt és ott van a lehetőség, az egy lúzer sorry.
2023. szept. 5. 00:36
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
30 éve, de azt hiszem a rekordtól ezzel messze vagyok eddigi kommentek alapján. :D
2023. szept. 5. 04:31
 25/27 Whitewolf19 ***** válasza:
12%

Én elég elvont fickónak tartom magam.. De több nővel voltam, mint amennyi válasz itt jött..

Bulizni sem járok, nem iszom.. Pénzes sem ..

Igaz, hogy sportos, izmos kiállású vagyok,aki olvasott is..

.. De sok kövér fiút látok lányokkal, ők elég társaságiak velem ellentétben...

Az itteni szüzek ennyire semmi kvalitással bírnak?!

Vagy hogy alakult így nektek?

Kíváncsi vagyok..

2023. szept. 5. 11:25
 26/27 anonim ***** válasza:
53%
Mostanság a sok munka miatt heti 1x jut időnk egymásra, de ritkán 2 hétig se nagyon tudunk együtt lenni ilyen téren, mert váltó műszakban vagyunk. Most éppen 4 napja nem volt semmi, mert vasárnap volt anál szex, mivel megvolt a havija is a páromnak. Így popsiba most engedélyt kaptam. Amúgy minden nap kívánom... szóval ezek a napok is nehezek.
2023. szept. 7. 22:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

25:

Tudtommal semmilyen kvalitásom nincs, így barátnő sincs.

2023. szept. 7. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!