Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgulok a csupasz nunira?Nem a dzsungelt kedvelem hanem a karbantartott kis erdőt 😂A többi fiú meg undorodik tőle .
" A többi fiú meg undorodik tőle ."
A kisfiúk már csak ilyenek.
Egyébként nőként azt veszem észre, hogy kezd több pasinak tetszeni
Korábban elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne legyek csupasz. Nem a pasik miatt, hanem magam miatt. Most egy ideje érdekes módon ha teljesen leszedem és belenézek a tükörbe, olyan furinak látom. Csupasz csiga:D de ha pár cm hosszú, valahogy most jobban tetszik magamon. Lehet öregszem?:D 25L
Sztem egy igazi ffi nagyon nem undorodik tőle :)
Én elsősorban magam miatt gyantáztatom csupaszra, így szeretem, de mivel nem magamnak csinálom, így előfordul, hogy van rajta szőr.
És én is meglepődöm rajta, h több dicséretet kaptam már amiatt, ha szőrös volt :)
28l
Nem mindig esztétikus a szőrtelenítés eredménye, ráadásul a gyulladt, pattanásos bőr egészségtelen is, fertőzést is okozhat (nőnél és férfinál egyaránt).
Szóval akinek érzékenyebb a bőre, vagy nem jó technikával szőrtelenít, szerintem jobban jár, ha csak trimmeli. Fél-egy centi nem jelent bozontot, cserében nem okoz irritációt (a rövidebb szúrhat), nincs gyulladás és kipirosodott bőr és egyebek. És van olyan, hogy kifejezetten esztétikus, jobban is mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!