Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki használta már férfiként a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki használta már férfiként a puncs.hu-t tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem.

2023. szept. 2. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha egy anonim oldalra se mersz kiírni pár kérdést, ne sokra számíts társkeresőkön:D
2023. szept. 2. 11:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazából tapasztalatok érdekelnének meg hogy mire figyeljen az ember.
2023. szept. 2. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Oké, de semmit nem írtál magadról. Kiket keresel, sugarmommyt vagy sugarbabyt, hol keresel stb
2023. szept. 2. 12:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Sugarbabyt keresek. Kizárólagos támogatói kapcsolatot szeretnék.

Igazából több kérdésem is van, hogy tudom kiszűrni azokat akik a kizárólagosságot nem tartják tiszteletben? Mi a megszokott összeg egy-egy alkalomért?

Hol találkozzunk először és hova érdemes menni utána(hozzá, hozzám vagy hotelba?)

Vannak-e egyéb kockázatok, amik így hirtelen fel sem merülnek az emberben?

2023. szept. 2. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

#4 ha kizárólagosságot akarsz az nem "alkalmakra" szól, hanem havi appanázs. S a kizárólagosság nem egy olcsó mulatság... eléggé a zsebedbe kell nyúlni érte.

Ellenőrizni sehogy sem tudod, hogy hivatásos-e (aki a szponzoraiból él). Emberismeret és eldöntöd megbízol-e benne vagy sem.

Első találkozón még többnyire nincs szex, szimpla kávézó, cukrázda face to face megismerni a másikat. A második szokott lenni "fixáras" (itt se 10 ezerbe gondolkozz), utána már a normál appanázst kell kicsengetned.

A helyet te oldod meg nem az sb fogja fizetni. Ha hozzá mész akkor kalkuláld be hogy az appanázson túl az albi árának egy részét is te fogod fizetni.

2023. szept. 2. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Na 5os leirta helyettem. Egyetertek vele, ezt figyeltem meg en is

2023. szept. 2. 12:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Akiket eddig kérdeztem átlagban ilyen 80ezer/alkalmat mondtak, havi appanázst egyik se.

És azok a felhasználók akik nem prémiumok és nem tudnak visszaírni, nekik mit érdemes megadni, emailt, vibert?

2023. szept. 2. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:

#7: Szerintem aki alkalmas összeget kér, az hivatásos, csak szeretne jobban járni

Te tudod milyen elérhetőséget adnál meg szívesen. Privát számot idegeneknek tuti nem adnék ki. Ha van 2 számod, akkor az más

2023. szept. 2. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már voltam puncs.hu-n. Mit szeretnél tudni?
2023. szept. 2. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
97%

#7 aki így egyből 80 k/ alkalom árat mond az mind szimpla lehúzós prosti. Ad.1. ez már luxusk.rva ár, ad.2. aki alkalmi árban gondolkozik ott minden van csak kizárólagosság nincs - mindenki megkaphatja aki leszurkolja neki az árat. Az RL-en is találsz ilyet, csak ott olcsóbb lesz.

A valódi sb. havi árat fog mondani, 300k-TÓL indul és heti 1-2x látogatás fér bele előre egyeztetett időpontban. Az első együttlét lesz fixáras, de az sem több 30-50k-nál.

2023. szept. 2. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!