Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet? Hogy gugolo lovagló pózban le szállok a pasimrol és valami ömlik ki a vaginámból. Átlátszó mintha pisi lenne olyan állagú de nem az nem érzem pisilni kellene, de nem is élvezet mert el se élvezek.
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 21:30
1/22 anonim válasza:
Nagyobb mennyiségű hüvely váladék plusz a pasi előváladeka
2/22 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, kicsit "lazább" nagyobb mennyiségű hüvelyváladék. Teljesen természetes.
3/22 anonim válasza:
Nekem is szokott mikor nagyon fel vagyok izgulva.40/N
4/22 anonim válasza:
3s de jó lenne látni mikor úgy vagy:-)
5/22 A kérdező kommentje:
Biztos csak az? Nem valami hólyag bajom van? Mert úgy érzem fel sem vagyok izgulva
2023. szept. 2. 10:25
6/22 A kérdező kommentje:
Víz szerű nem sűrűbb mint a váladék
2023. szept. 2. 10:26
8/22 A kérdező kommentje:
Azt nem használunk, nem lehet vizelési probléma mert nagyon kellemetlen szégyellem
2023. szept. 2. 13:38
9/22 anonim válasza:
Ha nem voltál felizgulva és állításod szerint síkosító sem volt akkor lehet hogy valami fertőzés esetleg?
10/22 A kérdező kommentje:
Nem arról sem tudok hogy lenne valami fertőzésem. Sose tapasztaltam ilyet egészen eddig
2023. szept. 4. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!