Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdne velem?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen 40-50 körüli pasi, nagyon jól néz ki, amikor a közelében vagyok, látom hogy örül nekem, az egyetlen bökkenő hogy jóval fiatalabb vagyok nála. Szerintetek lefeküdne velem úgy is, hogy ilyen fiatal vagyok?2023. szept. 1. 18:19
1/9 anonim válasza:
Biztosan, csak nehogy becsukják liliomtiprás miatt.
2/9 anonim válasza:
Más nevében sajnos nem tudok erre neked felelni. De ha esetleg én volnék az illető, akkor mindjárt elmondanám, hogy házas vagyok, és jó pár éve már impotens is. Még nem beszéltünk a korkülonbségről, de ezek után, szerinted?
3/9 anonim válasza:
Tuti. Ha nem, akkor meleg vagy impotens (bár lefeküdni akkor is lefeküdne, legfeljebb nem tud.)
4/9 anonim válasza:
Én ha te felkínálnád magad persze szénné dugnálak, ha nincsen senkim.
Viszont ha van nője akkor ne mozdulj rá mert mit éreznél ellenkező esetben?
5/9 anonim válasza:
Jó hogy lefeküdne veled és csak az alkalomra vár !
8/9 anonim válasza:
41 éves pasi volt, én 19 és szűz
Nem zavarta
Hozzátenném, h szinglik voltunk és azért udvarolt előtte...
9/9 anonim válasza:
" hogy ilyen fiatal vagyok?"
Korod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!