Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok ha a liftben váratlanául letolná a gatyáját egy idegen pasi és ordítozva lóbálná előtettek a nemiszervét?
Pasi vagyok de ajánlanam a tökön rugás gáz spray kombót.
Tuti nyerő variáció.
Remélem, hogy ilyen nem gyakran, vagy nagyon ritkán történik meg.
Aki ilyen helyzetbe találja magát, igencsak meg kell őrizze a hidegvérét.
Ugyan férfi vagyok, de amilyen alakokat látok liftbe szállni..
Hála az égnek, hogy lépcsőzök.
Amúgyis utálom a liftet! 2006 óta, csak lépcső és éljen az egészséges életmód!
Kicsi voltam ordítottam a liftben, mint a sakál. Sose voltunk haverok. 😂
Utolsó vagyok.
Elnézést kérek, hogy férfiként válaszoltam, de igen betegelmének kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen.
Ilyenkor jut eszembe az, hogy miféle emberek kószálnak/randalíroznak szabadon..
"4:Ez elég hihetetlen."
Rendben, semmi gond, ha nem hiszed el.
"Szoval nagyon kevés nő tudna ilyen körülmények között akkorát rugni."
Neki szerencsére sikerült, fogalmam sincs, hány év versenysport után.
(És kajakozott, nem balettozott.)
Ettől függetlenül nyilván nagy trauma volt neki. Már évek óta dolgoztunk együtt, mikor egyszer elmesélte, és emlékszem, hogy azt mondta, hogy utána 3 évig nem engedett férfit a közelébe.
(De amikor én megismertem, már férjnél volt, és 2 gyerekes anyuka.)
De ha szeretnéd, hogy még hihetetlenebb legyen a történet, szerintem max. 55 kg volt, amikor én ismertem, és kb. 160 cm magas, szóval nem volt nehéz könnyű célpontnak gondolni, főleg még 17 évesen.
Amúgy nem rúgni kell, hanem egy hirtelen mozdulattal felrántott térdeddel jól eltalálni, ahogy ő tette. És ehhez még egy kisebb liftben is van elég hely.
Gondolom, nem lakadt pénisszel próbálta megerőszakolni a férfi, így meg még könnyebb traumás sérülést okozni - akár pénisztörést is, - ami amúgy jellemzően nem így következik be, hanem rosszul sikerült mozdulat miatt heves szex közben - és állítólag extrém fájdalmas.
De gondolom, egy kevéssé jól sikerült, finom nőies tökön rúgás miatt nem üvöltött volna a csávó a liftben, mint a sakál.
A lakók, akik kihívták a rendőrséget, azt hitték, hogy megkéseltek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!