Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, arcra vagy szájba szeretitek jobban a spermát kapni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 20:16
13/23 anonim válasza:
A többség inkább szájba, arcnál ha belemegy a szembe akkor kipirosodik tőle, ha a hajba megy valamennyi akkor azt csak mosással lehet kiszedni, de ha minden a helyén is "talál" akkor is macerásabb letörölgetni mint egy gyors nyelés.
14/23 anonim válasza:
Szajba, nincs gondom a lenyelesevel sem, de ne legyen monotonul csak oda!
15/23 anonim válasza:
én arcra jobban szeretem, izgibb nekem.
De vannak helyzetek amikor egyszerűbb, tisztább szájba kapni és gyors lenyelni (pl nem otthon).
16/23 anonim válasza:
Szájba szeretik, mert az a legtisztább, de normális férfi kedvéért bármit megtesznek.
17/23 anonim válasza:
#16 az én nevemben te Ne! beszélj valotlanságokat. Köszi
18/23 anonim válasza:
Pedig a nők nagy része szájba szereti, és lenyelni, mert nincs vele gond, tiszta, gyors, ezek szerint te a kisebbségbe tartozol, de akkor ne beszélj a nők nevében.
19/23 anonim válasza:
Inkább szájba, de az arcra élvezéssel sincs semmi bajom.
Csak előbbi egyszerűbb mert nem kell törölgetni, lenyelem és kész.
20/23 anonim válasza:
Csak is szájba szeretem, mert lenyelem úgyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!