Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel pasik elfogadnának transznemű nőt?
Figyelt kérdés
A nőknél sikertelen pasik mennyire nyitottak?
Transznemű nőknek jó lenne ilyen férfi?
2023. aug. 30. 16:55
1/8 anonim válasza:
Transznemű nőnek sem kell egy pipogya pasi.
2/8 anonim válasza:
Egy része talán igen, de az incelek között is van aki azért incel mert a saját kategóriájánál jóval magasabb igényei vannak (0 kisugárzású, pipogya balfék, de neki bombaNŐ kell). Illetve amit az #1-es írt, ahhoz a travinak is rá kellene gerjednie a balfék csávóra.
3/8 anonim válasza:
Incel vagyok, de hetero, ezért nem fogadnék el egy férfit.
4/8 anonim válasza:
Nem vagyok incel, transz nővel én egy sörötésnél többet el se tudok képzelni. Transz fiúval (FtM) igen, főleg ha még csak "kezdő" a transzicióban
5/8 anonim válasza:
Igen, én bejöttem eddig a transziknak.
Szerintem az incel férfiak többsége nem elég férfias megjelenésű ezért nem sikeresek a nőknél. A transzikat annyira nem zavarja ez az aspektus hiszen ők maguk is férfiasan kinéző nők, tehát passzolnak a nőies férfiakkal.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért ez nem ilyen egyszerű.
A transz is jó pasit akar.
De sokan lehet összejönnének velük.
Mindkettő hátrányos helyzetű csoport tagja.
2023. aug. 31. 11:13
7/8 anonim válasza:
6
De jópasi max 5-10%-a a pasiknak.
Tehát a nők és transzik többségének alább kell hagyniuk az igényekkel ha brokit akarnak.
Ilyen egyszerű.
8/8 anonim válasza:
Csakhogy a nők nem akarnak "brokit".
Jól megvagyunk egymással, még a vibrinkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!