Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hány évesen, kinek/minek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány évesen, kinek/minek a hatására történt az első önkielégítésetek?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok. :)

2023. aug. 30. 15:56
1 2 3
 21/29 Rocco20 ***** válasza:
0%
Megláttam a teli holdat ès egy isteni jelnek gondoltam ès rá rántotam.
2023. aug. 31. 22:41
 22/29 anonim ***** válasza:
89%
8-9 évesen megmutatta a haverom hogy kell
2023. szept. 1. 16:30
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen izgattam magam hason fekve már 4-5éves koromtól kezdve.Kb 10-11 voltam amikor egy nagyobb fiú beszélt róla,mutatta és attól kezdve úgy csináltam.
2023. szept. 2. 08:12
 24/29 anonim válasza:
89%

Én 12 évesen kezdtem el, pedig akkor még nem voltam nemileg érett, így nem is volt ejakuláció, de az orgazmus megvolt. Akkor még nem volt okos telefonom, és akkoriban én fantáziáltam, és lerajzoltam magamnak (elég jól rajzolok - hatásosak voltak :D)

17F

2023. szept. 2. 15:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 éves voltam és kötélmászáskor jöttem rá, hogy milyen jó érzés, ahogy a kötél dörzsöli a fütyim. Fel is állt ekkor és takargatnom kellett, amikor lemásztam. Amikor a földön csináltunk gyakorlatokat is ezt a kellemes érzést éreztem. 12 évesen már volt g*cim. Egy osztálytársammal beszéltem erről és csináltuk
2023. szept. 2. 22:16
 26/29 anonim ***** válasza:
12. Nem tudtam hogy mi is ez igazabol
aug. 20. 14:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

10-11 éves lehettem, amikor edzés közben bementem inni a legközelebbi junior öltözőbe, és ott láttam a zuhanyzóban ahogy egy 18-19 éves srác verte a nagy és vastag farkát.

Én is kemény lettem miközben kukkoltam, és én is elélveztem ahogy lemásoltam azt amit csinált.

Utána hamarosan szinte mindennapossá vált, sőt, később már naponta többször is csináltam.

aug. 24. 16:39
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen, miközben találtam egy olyan videót, amin begipszelik egy srác lábát. Azért kerestem rá, mert el nem tudtam képzelni, hogyan történik. Felállt rá, főleg arra a gondolatra, hogy menő lesz a suliban, mert akkoriban menő volt, akinek volt valami sérülése és ösztönösen kivertem. Azóta komoly gipszfétisem van.
okt. 2. 16:27
 29/29 anonim ***** válasza:
Most 46 éves vagyok, de az idejét nem tudnám megmondani mikor volt az első, kicsi koromtól kezdve, ösztönösen "dugtam" az ágyat és ha rám jött az inger, akkor nem nagyon tudtam másra figyelni, amíg ki nem elégítettem a vágyaimat! Ovis koromban már reménykedtem, hogy valakivel meg is próbálhatom, de persze nem volt ilyen szerencsém , pedig akkoriban sok nőről ábrándoztam, velem egykorúaktól kezdve, a haverjai annyáékon át , szinte bárkivel el tudtam volna képzelni, ha komolyan vettek volna ilyen téren! Azóta,azért nem ilyen tágas az érdeklődésem, de a kíváncsiságom megmaradt
okt. 5. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!