Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők? Mi a véleményetek a harmadik személyről párkapcsolaton belül ?
Dobd fel, hogy oké, de a következő egy pasi lesz aki csatlakozik és nincsen visszaút vagy, hogy meggondolta. Ha csaj jön akkor pasi is fog, ennyi. Meglátod a reakciót.
Szerintem csak meg akar dugni egy konkrét csajt, mert ugye nem egy akárki kell neki hanem pont Ő. Hogy ebből mi lesz nehéz megmondani, lehet, hogy béna lesz a csaj és többet nem kell majd a pasidnak vagy nagyon jó lesz és esetleg kettesben is elkezdenek találkozni. Mert ugye ha hajlandó a csaj belemenni hármasban akkor mitől ne menne bele kettesben, főleg ha jó lesz?
A másik bökkenő te vagy. Vagy kibírod nézni amit csinálnak majd és oké, esetleg tetszik is, vagy beletörik a szíved és ha nem is rögtön de vége a kapcsolatnak.
Tekintve, hogy TUDJA ki legyen, egyet jelent: megdgná a csajt, ha tehetné.
Nekem a hármas nagyon imponál (ketten esnek nekem? Ajjhwww... imádnám), DE kizárólag szingliként.
én férfiként mondom hogy ezt avval a nővel aki a párom föl se merülne, ha csak barátság extrákkal akkor talán be lehetne venni egy 3. nőt akkor izgatna. bár csak 1 farkam van nehéz kettő nőt kielégíteni.
de ha csajom van soha meg se gordulna a fejemben.
Nem minden párnak való.
Nagy bizalom és szeretet kell hozzá és hogy mindketten akarjátok.
40/N
1 eset: Pasi feldobja hogy legyen hármas együttlét piroskával. Feleség belemegy mert szereti a pasit.
2 eset: -feleség feldobja hogy kipróbálná a hármast, nincs konkrét személy de idegen jobb lenne, mint ismerős, meg lehet menet közben nem szereté ha a férj ezt vagy azt csinálna.. A férj elfogadja a játékszabályokat.
Az egyik esetben garantált a kapcsolat megromlása, a másik esetben van esély újabb együtt megélt élményekre.
Szerinted te melyikbe tartozol?
De amúgy ez annyira egyértelmű eset hogy a pasid még akarja húzni azt a csajt legálisan.
Ha érdekel téged a hármas, mondd meg a pasidnak higy oké, de te választasz nőt, és te húzod meg a játékszabályokat. Pl ha nem akarod hogy a csajt is megdugja akkor csak annyi lesz a hármas kipróbálása hogy orálisan ketten kényeztetőnek a pasid.
Szóval csak olyat csinálj amit legbelül szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!